Известие

Collapse
No announcement yet.

Кои номера започват така ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кои номера започват така ..

0890
    Защото днес получих интр заплашително обаждане
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

В Гугал излизат доста номера...дори и спортен клуб по борба гр.Варна.... ....ц целия номер може и да откриеш по точно
    Ако има за нещо да се притесняваш...ти си знаеш от къде е...ако е грешка...незнам, не искам да те плаша..ама по някой път стават фатални грешки...и докато се разбере, защото тия без вратове не им е това силата...отиде коня у реката..
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ами подай жалба в полицията и дай номера
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Майче вие не знаете,но да ви разясня.От профила пишеме аз и баща ми Да не си помислите че заплашват баща ми.Аз мен точно на 15 години . Та разговора беше.Ало ти в кое кафе ходиш ходиш и аз попитах кой пита и от там момиче отговаря ами аз Ани не си ли спомняш.И аз не не се сещам,тя ми казва тука един иска да те бие много се е надъхал аз съм мн загрижена за теб за това ти казвам до 18:00 не излизай.И всъщото време чувам отсреща "аз ше му разбия главата" и питам а тоя там ли е и тя ми казва да и аз казвам дай ми го искам да говора с него.Дава ми го и той ей ше те пребия нз си кво и аз казвам,но за какво и той закачал си се с някакво име което за първи път чувам.

Това е историята има няколко вариянта някой се шегува защото много странно той е там,но тя ме предупреждава,другото интр е че ми знаеха името.Не знам тука съм се размислил и не знам кво да права.Няма значение беше ми интр кой оператор е това.
        моля някой да изтрие темата
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper
          Майче вие не знаете,но да ви разясня.От профила пишеме аз и баща ми Да не си помислите че заплашват баща ми.Аз мен точно на 15 години . Та разговора беше.Ало ти в кое кафе ходиш ходиш и аз попитах кой пита и от там момиче отговаря ами аз Ани не си ли спомняш.И аз не не се сещам,тя ми казва тука един иска да те бие много се е надъхал аз съм мн загрижена за теб за това ти казвам до 18:00 не излизай.И всъщото време чувам отсреща "аз ше му разбия главата" и питам а тоя там ли е и тя ми казва да и аз казвам дай ми го искам да говора с него.Дава ми го и той ей ше те пребия нз си кво и аз казвам,но за какво и той закачал си се с някакво име което за първи път чувам.

Това е историята има няколко вариянта някой се шегува защото много странно той е там,но тя ме предупреждава,другото интр е че ми знаеха името.Не знам тука съм се размислил и не знам кво да права.Няма значение беше ми интр кой оператор е това.
          Благодаря предварително моля някой да изтрие темата
          Много селска тая история бе бате... ...така ли си оправяте взаимуотношенията в вашия квартал?
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Честно казано в моя квартал съм в добри отношения със всички.Наистина е много селско ... Дано да е базик,че с бой няй-мраза да се оправям !
            sigpic

Comment

детска работа, дори да е шега го намираш и се сещаш какво да правиш
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Е шега е шото днеска пред учулищата са раздавали безплатни пакето от FrogMobile и техните номера са 0890 един приятел също има

Махнете темата Извинявам се,но наистина го взех на сериозно
                sigpic

Comment

Мда боя е сериозна работа понякога, ма хич да ти не пука след 2-3 няма да ти пука пък току виж си и опердасал някого това майтап е сигурно ще е

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Тея номера са Frog Mobile те започват така сега има някви промоционални пакети който се дават и от тях някой ти се е обадил
                    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Стават и грешки .. казал таралежа и слезнал от четката за дъски

Comment

Working...
                      X