Известие

Collapse
No announcement yet.

Споделете с модератора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аве ей
    шо сте оставили темата да потъне?
    бау

иначе споделям: за пръв път успях да докарам средния разход на извънградско над 13/100 по маршрута Бургас-София
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

• това кво, изпити бири ли

Comment

• ае след малко (по следобед) пак да отразим едно моренце
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky
          ае след малко (по следобед) пак да отразим едно моренце
          ти и бира не пиеш - к`во море
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Едно убаво неделно попладне, три жени играле голф. Едната од нив не била премногу вешта и нејзиното топче
            летнало во шумата. Тргнала да го побара и наместо топчето, нашла жаба фатена во замка. - Ослободи ме и ќе
            ти исполнам 3 желби – и рекла жабата.

Жената не се двоумела многу. Ја ослободила жабата, на што таа и рекла:
            - Фала ти, но заборавив да ти напоменам нешто. Се што ќе посакаш, твојот маж ќе добие 10 пати подобро. -
            Немам ништо против – била задоволна жената.
            Нејзината прва желба била да стане најубава жена на светот.
            - Но, дали си свесна дека твојот маж ќе стане нај нај најубав маж на светот? Вистински Адонис. Сите жени ќе
            го прогонуваат – ја предупредила жабата.
            - Нема проблем. Јас ќе бидам најубава жена на светот и тој ќе ме гледа само мене!
            И така, жената станала најубава на светот. После тоа, посакала да стане најбогата.
            - Но, тоа ќе го направи твојот маж десет пати побогат од тебе.
            - Тоа воопшто не ми пречи, тоа што е негово, е и мое – одговорила жената.
            И така жената станала најбогата на светот.
            - Која е твојата последна желба? – прашала љубопитната жаба.
            - Сакам да добијам МАЛ срцев удар!

Поуката на приказната е дека жените се интелигентни. Никогаш немој да се шегуваш со нив!

НАПОМЕНА: Ако си женско не читај понатаму. За тебе вицот е завршен. Застани овде и чувствувај се
            супериорно!

Ако си машко: Мажот имал десет пати ПОМАЛ срцев удар!
            Поуката на приказната е дека жените навистина мислат дека се многу интелигентни. Да ги оставиме да веруваат
            во тоа и да уживаме во спектаклот.

P.S. Ако си женско и се уште читаш, ова е доказ дека жените НИКОГАШ НЕ СЛУШААТ!

Last edited by Pinky; d.m.y г., 16:50.
            Roosevelt

Comment

• чшшш, мод-спамер!
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Две госпожи во наjдобри години решиле да излезат навечер сами без мажите.Вечерале се напиле бааги и дошло време за дома. Попат им се примочало. За да не им светкаат белите газишта во градската темнина решиле да скршнат во гробиштата покраj кои минувале и таму да ги извршат природните обврски.
                Нормално немале тоалет хартиjа. Првата се забришала со своите
                гашти и ги фрлила. На втората им било жал за гаштите па откинала парче од
                венец и завршила работа. Утредента двамцата мажи си се пожалиле ме?усебно:
                - Знаеш жена ми синошта се врати дома пиjана и без гашти - рекол
                едниот.
                - Не е тоа ништо одговорил другиот. - Моjата исто се врати дома
                без гашти а од газот и штрчеше лента на коjа пишуваше: ".... никогаш
                нема да те заборавиме. Перо, Миле и фудбалски клуб Слога"!!!
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Поздравче
                  Инвентарна книга на спомените
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                  X