Известие

Collapse
No announcement yet.

Втора стационарна камера на КАТ...Сливница и Раковска.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе не знам как работят ама съквартиранта получи една покана да се яви в стая 10 за съставяне на акт на водача управлявал превозно средство на еди коя си дата в еди къв си час. И след като отиде с шофьора (не беше карал той) и съставиха акт на шофьора за превишена скорост(140 при разрешени 80 ако не се лъжа). На снимката колата се е виждала добре и отдоло имало увеличена снимка само с номера. Според него можело така да увеличат снимката че дори да се види шофьора
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

@BatVas: съквартирантът ти вероятно е сниман от автомобил с камера. Те имат и радари и си обикалят града най-небрежно, снимайки нарушители. Най-интересното е, че по закон трябва да са обозначени, че провеждат контрол, само дето колите с камерите външно не дават признаци да са полицейски (същата работа като с патрулите по пътищата, трябва да се обозначат, а вместо това се крият като партизани из храстите). Едната е Ескорт (тя беше първата кола), има още Citroen ZX, Daewoo Racer и не знам дали едно или повече, Peugeot 307. Всичките са бели.
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max
        @BatVas: съквартирантът ти вероятно е сниман от автомобил с камера. Те имат и радари и си обикалят града най-небрежно, снимайки нарушители. Най-интересното е, че по закон трябва да са обозначени, че провеждат контрол, само дето колите с камерите външно не дават признаци да са полицейски (същата работа като с патрулите по пътищата, трябва да се обозначат, а вместо това се крият като партизани из храстите). Едната е Ескорт (тя беше първата кола), има още Citroen ZX, Daewoo Racer и не знам дали едно или повече, Peugeot 307. Всичките са бели.
        Може и да е така - аз снимката не съм я виждал - направена е на Цариградско. Та значи казваш да се пазя от бели автомобили от изброените марки - ще внимавам
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

един приятел го бяха снимали с такава мобилна камера и му пратиха честитка, но той вобще не отиде и вече 3 месец не е имал никакви проблеми, та мисълта ми е някой дали знае какво могат да направят ако не се явиш в кат тъй като те снимат колата и май не могат да установят шофъора

Comment

Нищо ме могат да ти направят
            Ама това е до време, а именно докато ти вземат талона по някаква причина (акт например). Е те тогава те викат в 10-та стая и ти пишат още един акт.
            Надеждата остава, да не ти пишат акт известно време и из бумащината да се затрие нещо...
            Alfa Romeo 156 2.0 T. Spark
            2003 Honda CBR 954 RR

Comment

Mоже и да е малко офтопик, но работата с тия камери за минаване на червено си е чиста българщина. Как може на разни безумни пешеходни светофари да има броячи, а на тези със снимачки да няма!?! Визирам конкретно светофара на бул. Черни връх с бул. Арсеналски. Там беше първата такава снимачка, а още няма брояч. На всеки може да се случи да не прецени добре и тогава - щрак
              147 2.0 16v TS Selespeed

Comment

За това има ограничение на скороста от 50 в населено място, за да можеш да спреш....

Броячите ги слагат предимно на булеварди където има зелена вълна..или по някакъв техен извенземен критерий, но определно на голями кръстовища избягват да ги слагат...защото се получават рискови ситуации.
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

аз днес минах покрай въпросния "девице" и видех че той реално гледа светофара на Раковска а не тоя на кръговото

а там през деня е такава ЛУДНИЦА неземна... че
                  то там на зелено незнам дали минава некои ебаси кретенското кръстовише, ебаси кретенската държава.... грррр
                  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                    аз днес минах покрай въпросния "девице" и видех че той реално гледа светофара на Раковска а не тоя на кръговото

то там на зелено незнам дали минава некои ебаси кретенското кръстовише, ебаси кретенската държава.... грррр
                    Ако беше прочел внимателно постове щеше да разбереш къде гледа от самото начало.
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                      Първоначално публикувано от valjo

Ако беше прочел внимателно постове щеше да разбереш къде гледа от самото начало.
                      сеа сам още фбесен и немоем да четем нищо
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                      X