Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за БTK ADSL

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос за БTK ADSL

питането ми е, моzе ли да се вързе с wireless modem i какув да е той и колко би струвал

PS. sorry ама с конвертора е така, тука има само немска клавиатура и не ми се занимава.......
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Re: въпрос за БTK ADSL

Първоначално публикувано от lyuli
    питането ми е, моzе ли да се вързе с wireless modem i какув да е той и колко би струвал

PS. sorry ама с конвертора е така, тука има само немска клавиатура и не ми се занимава.......
    Ами аз сложих един рутер след модема и моите вкъщи си ползват на настолната и аз като отида там и на мобилната машина с такъв безжичен рутер.

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Re: въпрос за БTK ADSL

Първоначално публикувано от Furious 155
      Първоначално публикувано от lyuli

Ами аз сложих един рутер след модема и моите вкъщи си ползват на настолната и аз като отида там и на мобилната машина с такъв безжичен рутер.
      OK; А колко горе долу струва такъв рутер
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

50-300

Бих ти препоръчал Linksys wrt54gl - ориентировъчна цена 120 лева с ддс. +/- 10
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          50-300

tnxxxxxx

а какъв обхват има този ?

Comment

Еми поне според колегите ми и според мен е едно от добрите неша за този клас.
            А по подразбиране рутера работи на 28миливата , но ако се смени операционната система повзолява да се пита тази настройка и може да се увеличи до 250 миливата ако ме не луже паметта.
            Въпроса е че клиента който е закачен няма да може да предава с такава сила. А и при подобна сила на иззлъчване си става малка микровълнова.
            Между другото има различно хардуерни ревизии на този модел, все пак погледни в нета.
            Моята е 1.1 и минава за добра.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз съм с ADSL в нас, поради факта че нямам по добра оферта наоколо.
              Взех си wireless модем от БТК = 48лв. работи перфектно, и не изисква допълнителни настройки...
              ...I ain't talkin' bout Playboy
              'Cause silicone parts are made for toys...

Alfa 156 1.6 TS

Comment

И аз съм стакъв,екстра е
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз пък бих препоръчал новата версия с wireless n стандарта. Всичките предимства на стария ама по бърз (и по малък)
                  ПС говорех за този . Иначе аз също съм със стария, обаче пробвах и новия.

Comment

мерси за всички отговори!!!!

Comment

И аз да се включа малко късно, но при мене е комбинацията ADSL + WRT54GL и работи отлично. Обхвата му е доста добър, абе в цялата къща имам нет
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                      Opel Astra J GTC

Comment

50-300

това е модема
                        Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                          50-300

това е модема
                          РУТЕРА
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                            Първоначално публикувано от wasp
                            50-300

това е модема
                            РУТЕРА
                            тва де
                            Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Working...
                            X