Известие

Collapse
No announcement yet.

top gear

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kingpin
    Първоначално публикувано от jorko
    Аз предлагам на който не му харесва просто да не го гледа
    Аз и доста време не съм го гледал , ама мернах темата и го свалих набърже ... повече няма да правя тази грешка
    Добре, гледай "Дързост и красота"
    По едно време наистина го следях , не много нарочно ... просто си пусках ТВ и заспивам , а на сутринта като го повтарят , просто се събуждам и с премрежен от сънищата си поглед го проследявам ... Мич е върха

Comment

Определено има много други предавания, от които можеш да НАУЧИШ нещо, освен "смешни" лафове, както има и много други предавания, които пък могат да те разсмеят повече, тааа.... за какво говорехме
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
        Определено има много други предавания, от които можеш да НАУЧИШ нещо, освен "смешни" лафове, както има и много други предавания, които пък могат да те разсмеят повече, тааа.... за какво говорехме
        Дай пример

А има ли други предавания, които могат да си позволят да затворят няколкокилометров общо осемлентов булевард в центъра на Абу Даби и да покарат 3 (три) Bugatti Veyron, като единия от тях е Pur Sang? И после да вземат единия и да го "дръпнат" с Koenigsegg CCX?

Comment

.... за какво говорехме
          За другите не знам , но аз лично говорех за тотализирането на коли в много добро състояние , отдавна спрени от производство и които МПС-та биха били гордост за много хора , ценящи автомобилите ... за мен има два варианта - 1. Или използват холивудски методи да създадат едно купе , приличащо на стар модел в отлично състояние или

2. Използват наистина добре запазени коли за изпълнения тип - Надин , пристигайте , ето ви още 1 без ръжда , набор на повечето ви служители

Comment

....
            Аз НЕ говоря за автомобилни предавания - в тях НЯМА НИЩО СТОЙНОСТНО, само плява, реклами и плоски шеги, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ
            Са, да те питам ли, кооооолко ме брига, какво, кога и къде са затворили?
            Ако за теб това е някакъв критерии за нещо и определя идеалите ти за възхищение - евала!
            Аз имам други виждания по въпроса и те определено не включват неделни шофьорчета.... даже изобщо не включват шофьори

Жоре, праат се на интересни, бате, то друго няма там....
            sigpic

Comment

....
              Аз НЕ говоря за автомобилни предавания - в тях НЯМА НИЩО СТОЙНОСТНО, само плява, реклами и плоски шеги, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ
              Са, да те питам ли, кооооолко ме брига, какво, кога и къде са затворили?
              Ако за теб това е някакъв критерии за нещо и определя идеалите ти за възхищение - евала!
              Аз имам други виждания по въпроса и те определено не включват неделни шофьорчета.... даже изобщо не включват шофьори
              Ти па изведнъж ще се окажеш човек, държащ на стойностното Особено по телевизията... Чаках да ми дадеш примери, ма явно не искаш... Щото аз лично не се сещам за съвременно предаване по съвременна телевизия в което плявата и рекламите да не са на първо място !!! А за плоските шеги... сигурно заради тия плоски шеги Джеръми Кларксън е световно признат за гений и отличен с няколкостотин журналистически награди

Не знам колко те брига, ма мене па най-малко ме брига тебе к'во те брига За един истински автомобилен фен едно такова нещо си е цяло събитие и определено го брига Най-малкото, защото струва брутално много пари и надали някой някъде ще се осмели да го повтори. Както и повечето останали неща, които са правили тия заухавеняци прости от Тop Gear

Та ти като си стойностен човек, който се подвизава по авто-форуми и претендира, че е фен на автомобилите, си гледай...."Дързост и красота"

Comment

Аз може и да не съм човек държащ на стойностното, но не съм и човек държащ на Джеръми Кларксън нито на наградите му, нито на признанията му, нито на предаването му - евала, браво, постигнал е много.... ама не ме интересува
                Това, че съм автомобилен фен, не означава, че трябва да се кланям на някого, нали? Имам собствено мнение и ми е през дедовия, кой, какво казва, какво прави и какво затваря, просто защото не ме интересува и не виждам и никакъв смисъл да се интересувам от подобни глупости!
                Айде, кажи, какво стана като затвориха 8-10-15-лентов път, нЕкъде си? И? Какво от тва? Какво ме боли мене фара, та ми го изтъкваш тук, все едно е няква манна небесна и трябва да правя метани пред телевизора, докато гледам как карат и без друго най-голямото недоразумение в съвременното автомобилостроене
                Сега ще започнеш и за него да ми обясняваш, сигурно - спести ми го, моля те - прави си поклони при всяко начало на ТопГиър и ме остави да си гледам сериалите на спокойствие
                sigpic

Comment

A бе то и Влади Кулев работи при вас...
                  Шокси, имаш няколко много сериозни грешки:
                  1. При нас Влади Кулев не работи, защото аз лично съм служител в една доста мащабна българска финансова компания с разностранни интереси и полета на опериране. Нямам нищо общо с издателството на Топ Гиър - там работи брат ми.
                  2. Влади Кулев МОЖЕ да кара. като станеш официален тест пилот на централата на БМВ си го критикувай колкото искаш. но до тогава, пич, е безспорен факта че спрямо пилоти от F1, WRC, DTM т.н не е супер добър, но иначе си е доста сносен шофер.
                  3. Като не ти харесва Топ Гиър - ми не го гледай бе! никъде не пропагандирам че е перфектно това предаване! не е. на мен ми харесва и това е. на Кики и Жорко не мим харесва - евала! никой не може да те накара да вярваш в нещо с което не си съгласен! ама с доводи тип "А вие защо биете негрите" не се получава! ай със здраве!
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

1 OK объркал съм се. Брат ти бачка там.
                    2 И Сергей Станишев е премиер, но това не значи, че е добър политик и имам пълното право да го критикувам както него така и Владко.
                    3 Аз не съм казал, че Топ Гиър не ми х аресва. Гледам всеки епизод и скучното си го скипвам.

PS Само не знам кой къде видя, че Джеръми и Хамънд карат, защото аз лично не съм видял нито един по-продължителен кадър, в който те да показват някакви специални умения. Особено като се гонят един с друг всичко е обърнато на майтап.
                    Особено Джеръми в някои тестове на места показва завидна липса на техника, но явно и това е по сценарий, те иначе са уникални шофьори.
                    www.facebook.com/workshox

Comment

Топ Гиър мен ме кефи, защото е интересно и не натоварващо, пускат яки лафове, имат яки и безмислени състезания.
                      Ауто БИлд спрях да го чета отдавна, много ми е постно, тестват основно масови коли, които поне на мен въобще не са ми интересни ...
                      Първоначално публикувано от bouncer
                      Нямам нищо общо с издателството на Топ Гиър - там работи брат ми.
                      И брат ти незнае че 63 AMG са атмосферки

Comment

на мен лично ми е любимото предаване ... идолът ми - The Stig също е уникален Не винаги в предаването показват само сериозни неща и точно това ми харесва - непрекъснато в него има най-различни глупости, които са супер забавни ... това е ключът им към успеха според мен ... като стената Cool-Uncool - еми там е супер не-обективно "European small cars ARE cool" - примерно това обективен критерий ли е ? Но като го каже Джереми - просто е забавно
                        Ще се радвам ако някое бг автомобилно предаване ме забавлява и ми привлече интереса по същия начин - обещавам ако това се случи повече никога да не гледам Top Gear
                        Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                        Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

списанието Top Gear също е върха. на изложението Coupe/Кабриолет си набавих няколко броя и сега не спирам да се хиля докато чета безумните коментари на J.K.......... (почти като JFK
                          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

ShoxXx искаш да кажеш че освен че Джерами не е забавен не бил и добър шофер ли

добре де щом смятате че предаването не струва споделете кое предаване да гледаме
                            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                            sigpic

Comment

Те си казаха хората, не харесват Top Gear ами предпочитат Бени Хил
                              Всеки да си гледа каквото иска. На тия дето не им харесва най-гледаното автомобилно предаване АНАТЕМА За останалите утре има епизод мисля по BTV а някъде към полунощ трябва да се появи S11E02 и в БГ тракерите.
                              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                              Audi A4 1.9 TDI

Comment

Мисля че едно друго предаване на BBC е доста по-обективно и интересно "Fifth gear"!
                                Не си правят гаври с колите,английския хумор не е толко натрапчив, даже почти не се среща,правят интересни и нестандартни тестове на коли и краш-тестове.И не напоследно място повечето водещи са бивши автомобилни пилоти!
                                Вашето мнение????
                                Едно доказателство за интересен тест:
                                http://youtube.com/watch?v=mn6eHg1VSZI
                                ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                                ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                                ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Working...
                                X