Известие

Collapse
No announcement yet.

Колела !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ShoxXx
    По пътя на логиката едно колело на Алфа трябва да е между това на Пежо и Ферари т.е. между 700 и 12000лв

Много са яки байковетем,ама Шоко ме втрещи с цифра
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
      Първоначално публикувано от ShoxXx
      По пътя на логиката едно колело на Алфа трябва да е между това на Пежо и Ферари т.е. между 700 и 12000лв

Много са яки байковетем,ама Шоко ме втрещи с цифра
      Е па че ти ко си мислиш,че са колкото БГ Кросс-250 лв.
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Нямам представа колко струва един байк
        ама прекалено ми се вижда ..
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Миналата година си взех Drag Ontario TE за към 500лв Т.Е Alfa Romeo ще да е спаред мен от 1500+ а и не виждам тръпката къде е? Първо трябва да ми монтират на мене едно Cuore Sportivo та да има ФЪН.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Значи , видях там във рубриката въпроси и отговори че моделът "STRADALE" струва 66700 рубли , което е 1803 евро . Изпратих запитване за цените на другите модели , ще видим какво ще ми отговорят!!!
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

http://www.newemotion.it/en/hi_tech.php?ProdID=160

а тук и с цените:

http://www.bellatisport.com/shop/brandproducts/

(ALFA ROMEO STRADALE Centro stile Alfa Romeo signs the bicycle of the dream. In step with the dynamism and the force of the Brand Alfa Romeo, the Centro Stile Alfa Romeo in collaboration with Compa[...] ? 1,289.20)
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

дам, доста нормални цени, аз наистина очаквах да са по-скъпи, има и БГ колела за по няколко к.лв

а на Bianchi от новите модели най-евтиното в БГ мисля че беше 800лв, всички останали над 2000лв. (мойто е 2 употреба, няа да извадя толко пари )

те кросовете са по 400. Хубавото при велосипедите е, че за цената, която плащаш получаваш съответното качество. Аз мн се зарибих от идеята да връткаш с колело. Една Алфа Ромео шосейка добре ше ми дойде за трип към морето :Р

Колеги вие как възприемате идеята за придвижване с велосипед? За кеф, за здраве и фитнес, или начин за бързо придвижване? Аз и трите
                по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

хххх

А много яко....ако нямаш пари като мен за 8с земи си пак 8с само че колело

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Working...
                  X