If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПРОТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НА 11.07.08 от 8:30 сутринта
Следващия протест е на 11.07.08 от 8:30 сутринта
Надяваме се че общината ще разреши блокиране на някой булевард.
Всички таксиджии, рейсъджии и превозвачи са поканени
Не става само с Алфа, требе и акъл... Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
Alfa 33 91г. 1.3 RIP, Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v
Българите сме тъпо племе. На миналия протест бяхме повече коли от този. Следващият път сигурно ще са още по-малко. В същото време, докато тече шествието с колите, чувам на един светофар как хората от другите коли се карат с полицията, как могло да ни разрешат да правим задръстване... а полицаят каза:
Че да не съм ги аз пуснал да протестират!!!
Е какво е тва мамка му? Ние да не го правим само за нас този протест, за участващите?? Ако свалят цената само ние ли ще се възползваме от намалението?
Както каза един пич на протеста:
3лв. да им направят хляба, да умират на челни стойки в кофите.
Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!
Българите сме тъпо племе. На миналия протест бяхме повече коли от този. Следващият път сигурно ще са още по-малко. В същото време, докато тече шествието с колите, чувам на един светофар как хората от другите коли се карат с полицията, как могло да ни разрешат да правим задръстване... а полицаят каза:
Че да не съм ги аз пуснал да протестират!!!
Е какво е тва мамка му? Ние да не го правим само за нас този протест, за участващите?? Ако свалят цената само ние ли ще се възползваме от намалението?
Както каза един пич на протеста:
3лв. да им направят хляба, да умират на челни стойки в кофите.
Може да се договориме с управляващите и Лукойл, на тия дето сме по простестите да ни пуснат аванта, за да не протестираме повече така поне ще е оправдано това, че ни псуват другите, че ги задръстваме. Ако имаха малко гражданско самосъзнание, както си седят по светофарите щяха да се присъединят към колоната, а не та се мръщят!
След тоя протест депутатите ще си помислят, че народа е много доволен от всичко случващо се в страната. Пък и явно е така съдейки по посещаемостта Явно аз нещо не съм в ред та се оплаквам само..
Comment