Известие

Collapse
No announcement yet.

Привилег или Моторола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моторола имат ли тел. с 2 карти???

Comment

Един приятел преди имаше Привилег и не го задържа дълго време, от скоро си взе Самсунг с 2 карти и е много доволен, а и не е скъп.
      Не е слайдер и си е типично мъжки телефон, чувам само добри отзиви за него
      http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1615
      така че някои ако иска може да го види по магазините, има го и в Хенди, Германос, 2ве и т.н.

Comment

Първоначално публикувано от bobi_j_i Покажи съобщение
        Гледам колегите, които имат Privileg, ползват Х6. Някой да има впечатление от, така да се каже, "Дамския" вариант - Х7, че мисля да се обзаведа с един такъв.
        Мой колега, също алфист, има Х7 и с изключение на 1-2 недоразумения, май е доволен като цяло... Утре ще го карам да драсне няколко реда тука.
        А аз продължавам да съм доволен от Х6-цата, независимо че BMW пуснаха едноименен продукт.
        Това на майтап, да не се обидят привържениците на немската марка, аз също много я уважавам
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

За Х6 мога да кажа следното: лоши снимки, когато му пада батерията писва три пъти и изключва - нямаш време да реагираш. Блутуута не работи, много кофти меню, когато ти звънят клавиатурата не свети и ако е вечер трябва да вдигаш през тъч скриина. Гаранционния сервиз е пълна скръб - като се обадих по телефона да разбера къде да им го занеса ме прехвърляха няколко пъти и накря ми казаха "по-добре не го носи". Иначе обхвата му е добър чувам и ме чуват добре, издържа на изпускане от високо - няколко пъти е проверено няма грижи. Друг недостатък за мен е дисплея - аз не съм за такъв тип телефон. Абе май работата наистина е 50-50, но като цяло не е добър според мен.
          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

И аз да кажа за Privileg X7.
            Слайдер е, води се дамски модел обаче на мен ми е добре и ми е удобен.
            Като за китайски и за тия пари става, но можеше и повече да се постараят, има си няколко дразнещи бъга.
            Първо - от време на време като вдигнеш и не чуваш нищо в слушалката, след затваряне и нов разговор се оправя. Имам чуството че са сложили някакъв произволен генератор на всеки n пъти да се случва това, рядко, ама дразнещо.
            После - всички телефони трябва да са въведени с +359 отпред, иначе не познава кой те търси.
            Още един бъг - често от списъка с разговорите им изчезва само + от телефонния номер, като тръгна да набирам някой номер директно след като ме е търсил от менюто с търсили ме номера и ми казва непозволен номер за набиране.
            Камерата - през живота си не съм виждал толкова ЛОША камера. Снима страшно прегорели снимки, без реални цветове, абе няма смисъл изобщо да се пробва.
            Звука е доста по-слабичък от този на X6.
            Удобството да носиш само един телефон обаче си струва, стига да преглътнете недостатъците
            146 1.6 TS '00
            156 2.4 JTD '01

Comment

Working...
            X