Известие

Collapse
No announcement yet.

ХАЙДЕ НА МОРЕЕЕЕЕЕ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ХАЙДЕ НА МОРЕЕЕЕЕЕ!

Здравейте Колеги,
    Мисля към 15-16.07.2008г да отидя до Синеморец.
    Ходил ли е някой от вас на там?Отзиви?
    Предложете местенце в тази област,вила,хотел?
    Предварително много Ви Благодаря!!!
    Жоро 147 1.9 JTD

Re: ХАЙДЕ НА МОРЕЕЕЕЕЕ!

Първоначално публикувано от JORKOOO
    Здравейте Колеги,
    Мисля към 15-16.07.2008г да отидя до Синеморец.
    Ходил ли е някой от вас на там?Отзиви?
    Предложете местенце в тази област,вила,хотел?
    Предварително много Ви Благодаря!!!

Ако си със сговорна дружина и почитател на фолка може и да има нощен живот за теб. Ако не си по добре в Лозенец. Друг вариант е ако търсиш спокойствие - там е твоето място.
    И да минеш да хапнеш на пицария Рай в центъра на Ахтопол - пиците са страшни на дървена пещ са
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Хеее, аз работя в Синеморец! Мястото е супер красиво, но няма живот вечер! Иначе за истинска почивка е номер 1! Като дойдеш мой да званеш едно телефонче. Моята Алфа седи винаги до плажа, така че няма как да я пропуснеш. Синя старозагорска 145. Иначе за хотели има 7-8 доста скъпи, а къщи предлагащи стаи има много. За жалост аз почивам само вечер след 12, през деня немога да ти потърся нищо!
      Но все пак ще се опитам да ти пратя някаква информация когато мога!
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo
        Хеее, аз работя в Синеморец! Мястото е супер красиво, но няма живот вечер! Иначе за истинска почивка е номер 1! Като дойдеш мой да званеш едно телефонче. Моята Алфа седи винаги до плажа, така че няма как да я пропуснеш. Синя старозагорска 145. Иначе за хотели има 7-8 доста скъпи, а къщи предлагащи стаи има много. За жалост аз почивам само вечер след 12, през деня немога да ти потърся нищо!
        Но все пак ще се опитам да ти пратя някаква информация когато мога!
        Ей колега,как върви работата.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

JORKOOO, Има много хубави плажове в Синеморец,аз самата съм от Ахтопол и ще сме там с мойте хора на 19.07.08.За нощувки мога да ти намеря коквото търсиш,само кажи какво по-точно(но в Ахтопол)а на плаж и ние ходим и по Синеморец.А за нощният живот ,сега наистина е малко скучно но,от 01.07 започва сезона там,а и има една много хубава кръчма в Ахтопол р-т Орхидея(намира се до луна парка)там винаги е голям купон,много готина певица и обслужването е наистина,наистина уникално!!!Разбира се има и още други хубави местаНа колегата от Ст.Загора ,ще му дойдем на гости в Синеморец за по биричка.Разбира се ще се радвам ,ако там се съберем още АЛФИСТИ Ще бъде голям купон
          Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

И аз съм на Ахтопол, но от 20-ти август. Ако има още някой по това време да свирка.
            ALFA ROMEO 145 2.0 TD
            ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Първоначално публикувано от meriaj
              JORKOOO, Има много хубави плажове в Синеморец,аз самата съм от Ахтопол и ще сме там с мойте хора на 19.07.08.За нощувки мога да ти намеря коквото търсиш,само кажи какво по-точно(но в Ахтопол)а на плаж и ние ходим и по Синеморец.А за нощният живот ,сега наистина е малко скучно но,от 01.07 започва сезона там,а и има една много хубава кръчма в Ахтопол р-т Орхидея(намира се до луна парка)там винаги е голям купон,много готина певица и обслужването е наистина,наистина уникално!!!Разбира се има и още други хубави местаНа колегата от Ст.Загора ,ще му дойдем на гости в Синеморец за по биричка.Разбира се ще се радвам ,ако там се съберем още АЛФИСТИ Ще бъде голям купон
              Много ще се радвам да се срещнем с Вас и с колегата yo!!!
              Ще обърнем по някоя БИРА,ще си взема въдиците и може да направим един пикник по брега на река Велека!А и на ресторант ще дойда.Аз ще съм с приятелката,която е заклет фен на Алфа така, че съм сигурен ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ!!!!!!!!
              Жоро 147 1.9 JTD

Comment

JORKOOO ok.Като пристигнем ,ще ви звъннем
                Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

аз съм от 17-18. юли на приморско или китен живот и здраве
                  Lexus Is200
                  Honda CBR 600 F4i

Comment

Ихаааа!Супер, ами званкайте за бирите
                    Аз съм си тука. 0885839526 Иво

Xtrim7 братле кво да ти кажа, мноооогоооооо работа има!Не мога да си седна на гъза, ама така е всяко лято така че....Поздрави на Шумен и на Шуменските Алфисти
                    145, 1.6 I.E. Boxer
                    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                    Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo
                      Ихаааа!Супер, ами званкайте за бирите
                      Аз съм си тука. 0885839526 Иво

Xtrim7 братле кво да ти кажа, мноооогоооооо работа има!Не мога да си седна на гъза, ама така е всяко лято така че....Поздрави на Шумен и на Шуменските Алфисти
                      Ще ти звънна със сигурност!!!!
                      Ти като какъв бачкаш там?Предполагам,че ще имаш време за по бира!!!!
                      Жоро 147 1.9 JTD

Comment

Аз пък се върнах онзи ден.

Тасос - райско кътче.
                        Няма тълпи, няма простотия , няма бетон, няма мръсотия, няма гнусна чалга.
                        Тишина и спокойствие.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f

Тасос - райско кътче.
                          Тишина и спокойствие.
                          е кво море е това бе без чалга?
                          ебати ташака
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                            Тасос - райско кътче.
                            Тишина и спокойствие.
                            Леле, що не ме взе и мене! Аз за мое съжаление пак ще ходя на нашето черноморие, но отивам на север с надеждата да има по-малко простотия. Каварна, Балчик, Шабла ...
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

Да е жив и здрав pinko че ме светна
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X