Известие

Collapse
No announcement yet.

Армеец

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Армеец

Вчера имах малко птп,та съм към армеец,веднъж ме пре*баха с една щета (надрано с ключ) и ме е страх да не ме прецакат и с тази,посъветвайте ме какво да правя и в техен сервиз ли да се прави колата или аз да си търся по добре,а също така изтече фреона на климатроника некъв датчик се откачи(и май се счупи),дали ще ми покрият тази щета?Не искам никакви пари да печеля от тия,само искам да си оправя колата добре
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Re: Армеец

Първоначално публикувано от Abarth
    Вчера имах малко птп,та съм към армеец,веднъж ме пре*баха с една щета (надрано с ключ) и ме е страх да не ме прецакат и с тази,посъветвайте ме какво да правя и в техен сервиз ли да се прави колата или аз да си търся по добре,а също така изтече фреона на климатроника некъв датчик се откачи(и май се счупи),дали ще ми покрият тази щета?Не искам никакви пари да печеля от тия,само искам да си оправя колата добре
    Ходи на оглед,и след него прецени,ако опишат всичко,което е счупено или деформирано според теб,искай експертна оценка,демек пари,и си я прави където искаш
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

До колкото разбирам колата е по-стара от 5 години, така че може да ти направят единствено експертна оценка.
      Сервиз предлагат само за автомобили до 5 години.
      Alfa Romeo 155 2.0 T.SPARK 8V

Fiat Grande Punto - 1.4 16V/95 Dynamic

Comment

Днеска бях на оглед та писах експертна оценка,ще видим ко ше изплатят,колко беше срока за изплащане?А също ако кажете и някой читав тенекиджия
        ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
        BMW e39 facelift

Comment

Срока е 10тина работни дни някъде. А относно правенето в техен сервиз е възможно за кола до 10г + още 2 години с доплащане.
          Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

До скоро бях в Уник (бившите Витоша) и макар да ми покриваха всички щети,то това ставаше много бавно....и само в сервиз към който ТЕ са ме насочили ... което означава че се е налагало да чакам до 3 седмици за дребни бояджийски проблеми.Но за сметка на това НИКОГА не са ми изисквали протокол от Полицията или КАТ.

Сега съм в HDI и се надявам там да са по-разбрани и да имам възможността при проблем да определям АЗ къде ще бъде отремонтиран автомобилът ми.
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
            140 HP + Chip Tuning -> ex
            Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
            Born to make me happy

Comment

Working...
            X