Известие

Collapse
No announcement yet.

Загина Дими от Сленг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Баси! Тва трябва да ни послужи като пример на всички...Никой не е безсмъртен и трябва да преценяваме какво рискуваме...Всички обичаме да караме бързо и ни тресе адреналина, но една грешка, или просто кофти стечение на обстоятелствата и си заминаваш. Истината е, че е карал адски бързо! Дали е било с 250 или 150, вече няма збначение. Факт е, че моторът му е прелетял още 150-200м надолу по магистралата. Мир на праха му!
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

дано ти е олекнало след всичко написано по-горе.
      ами не, не ми е олекнало. моето мнение не променя факта, че всеки ден стават катастрофи подобни на тази, и че следващия път може аз да съм в колата отсреща. или ти. или който и да е друг. така стоят нещата.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Може да си в колата отсреща, НО със същата сила може и да си в колата, която му отнема предимство....
        Нека не превръщаме темата в спор между мотористи и автомобилисти
        Ако държиш да си говорим за това, пусни нова тема!
        sigpic

Comment

Не мога да разбера защо трябва всяка съболезнователна тема да се обръща на обвинителна?
          Ако трябва да се дискутират причините, последствията и виновниците не е ли по-добре да не е в некролозите?
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

много жалко,млад човек каквото и да кажа е късно вече.Много лудо карат тези мотористи ето току що под прозореца ми минаха двама абе голяма дивотия направо те до предела на машината 4е и отгоре ако може натискат и малка грешка само и следва това за което се пише в темата.МАЛКО И РАЗУМ трябва хора
            Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Първоначално публикувано от morfius
              ...
              Ако трябва да се дискутират причините, последствията и виновниците не е ли по-добре да не е в некролозите?
              ето това имах предвид, но ти го каза по-добре от мен.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Мир на праха му...

Ходила съм на не един негов концерт и все още не мога да повярвам,че този чаровен мъж с невероятно излъчване вече не е сред нас ...

Не мисля че тук е мястото да обвиняваме някого,защото нека право има да пише само този който НИКОГА НЕ Е карал с превишена скорост!!!

Само такъв човек има право да критикува вече починалият млад мъж в разцвета на живота и силите си.

Да не говорим че ако действително пътят е бил с неравности и ако не му е бил познат и със 100 км да беше карал все тая ...
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

Имам един колега, който го е познавал. Той твърди, че на мотоциклета липсвала някаква "демпферна шайба" на кормилото, заради която най-вероятно станала белята. Мотоциклетът седял 1 година в някакъв сервиз, доколкото разбрах, откъдето най-вероятно е изчезнала. Не знам доколко тия неща са истина, но нищо чудно да е така.
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Народа мре с повод и без повод, айде поне утре карайте с 20 км по-бавно отколкото си карате.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

ссс

R.I.P - горкият....аз паднах с 30 от скутер и 2 дни нестанах от леглото представям си тои...

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

R.I.P
                        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                        sigpic

Comment

тва е реалноста - койото кара бързо умира, рано или късно
                          (при мотористите е по рано )

и никакви съболезнования за тоя състезател-самоубиец-убиец--престъпник .

не го познавам , не знам какъв човек е бил , ама да имаш дете на 6 години , да го заебеш в София за да ходиш по моторджийски събори да караш със зверска скорост само за да си качиш адреналина и да си почешеш егото и накрая да го оставиш сираче .... за детето ми е жал , не за починалия ...

Comment

познавах го, преди години работех като фотограф и съм го снимал, за мен много точен човек
                            sigpic
                            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                            0889 636 093

Comment

не сме бе как
                              ама трий трий

и е крайно време съболезнователните теми май да се забранят щото се превръщат в да не казвам кво
                              а все пак има една поговорка за мъртвите или добро или нищо
                              безгешни хора нема
                              еле па некои личности дето са на сека манжа мерудия ...
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                              X