Днес на връщане от хранителния магазин ни се случи следната история-
На паркинга до колата ми ме чакаше едно момиче,и ми каза,че докато се е опитвала да паркира колата си до моята е ударила моята....
Само лявата част от задната броня ми беше ожулила...И ме попита "Какво ще правим?"И аз на мига побеснях и взех да оглеждам щетите,и взех да псувам типично по български....
И й отговорих набързо без да се замислям да ми плати 100 евро!И момичето каза ОК и отиде до банкомата и ми остави личните си документи,и ние с приятелката ми докато я чакахме да се върне,аз се замислих и й споделих,че все пак тя постъпва много човешки.Когато тя се върна,даде ми парите и ми се извини за пореден път.И аз и благодарих за това,че беше останала на лекото проишествие...
Момичето ми каза,че е могло още на същата секунда да избяга,но намирала това за ЛОШО!!!
Не можем ли и ние в България да постъпваме така....????
П.С. Иначе Евала на австрийското девойче!!!!
На паркинга до колата ми ме чакаше едно момиче,и ми каза,че докато се е опитвала да паркира колата си до моята е ударила моята....

Само лявата част от задната броня ми беше ожулила...И ме попита "Какво ще правим?"И аз на мига побеснях и взех да оглеждам щетите,и взех да псувам типично по български....

Момичето ми каза,че е могло още на същата секунда да избяга,но намирала това за ЛОШО!!!
Не можем ли и ние в България да постъпваме така....????
П.С. Иначе Евала на австрийското девойче!!!!

Comment