Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредния Фокус Мокус за автомобили!! MPG-Caps

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от b_angelov
    Е иначе в "бензин" при разход 13 тези 60 км. са 7.80 литра по 2.54 лв. = 19.8 лв.

-6 лв. цена на хапа = 13.8 спестени лева на всеки 400-500км.
    Ако ще спестявам 2,7 лв на 100, заеби тая работа не се изплаща, все пак незнаеш какво си слагаш в резервоара!
    Lexus IS200

Comment

Верно че незнам

Ама дедазнам...

Абе тъпча там, вече около 5000км. няма проблеми. Скоро майще свалям пачата за малко профилактика и ще видя какви "защитни филми" има по цилиндрите и буталата Демек - ще видя дали това което дават в брошурата е вярно.
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov
        Верно че незнам

Ама дедазнам...

Абе тъпча там, вече около 5000км. няма проблеми. Скоро майще свалям пачата за малко профилактика и ще видя какви "защитни филми" има по цилиндрите и буталата Демек - ще видя дали това което дават в брошурата е вярно.
        я остави ти тая работа с хапчетата ми кажи как да сложа на алфата електродвигател с фотоволтайчен панел отгоре за задръстванияте е перфектно. Цял ден докато съм на работа ще зарежда батериите и после са 6-7 км до нас, все трябва да изкарат батериите
        Lexus IS200

Comment

дайте едно хапче на изследване бе
          аз се хващам на бас, че всъщност е нафталин и друг наситен въглеводород
          примерно захар
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

b_angelov
            Страх ме е от водата

Местожителство: Бургас

,,МнениеПуснато на: Сря Юли 02, 2008 8:08 am Заглавие: Отговорете с цитат
            Разпитах за номера с бутилката. Имало начин - слага се на сачмата и като щракнеш пистолета от налягането го вкарва в бутилката. След няколко часа хапа се разтваря в течната газ.
            Има начин и на метанови уредби да се слага, но там се стривало първо, после незнам.

Аз използвам такива хапове, от няколко месеца. Мани майтапа, незнам дали върви повече, каква защита на мотора прави, ама разхода наистина пада. Имам още няколко авера, и те алфисти, които също се убедиха в това.

ДА НЕ СИ И ТИ ОТ ТАЗ ПИРАМИДА
            Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

[quote=Mind_Control]
              Първоначално публикувано от "b_angelov":191g8ewa
              Верно че незнам

Ама дедазнам...

я остави ти тая работа с хапчетата ми кажи как да сложа на алфата електродвигател с фотоволтайчен панел отгоре за задръстванияте е перфектно. Цял ден докато съм на работа ще зарежда батериите и после са 6-7 км до нас, все трябва да изкарат батериите [/quote:191g8ewa]

В процес на разработка и изследвания сме...
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Понеже топика започва с публикации от Стандарт ето какво е публикувано преди няколко дни:

Таблетки чудо намаляват разхода на гориво Американци внасят продукта и у нас

понеделник, 15 септември 2008 София

Американската компания Forever Freedom International ще продава у нас продукт, който подобрява работата на двигателите с вътрешно горене. Това съобщиха пред БТА собствениците на компанията Ренди Рей и Уенди Люис.
                Невероятният продукт намалява разхода на горива средно от 7 до 14 на сто, като има и случаи за над 22 процента икономии.
                Освен това таблетките, които вече се продават в 220 страни намаляват с около 75 процента вредните емисии на автомобила.
                Цената на таблетка от 0,5 грама, която е достатъчна за един резервоар на лек автомобил, е между 2 и 3 евро. Според Рей и Люис чудотворното вещество увеличава мощността на двигателя и улеснява запалването му при ниски температури. Съставките на таблетката са разработени и ползвани в НАСА.
                Освен всичко друго компонентите на таблетката почистват от нагар и полират триещите се части в камерата на двигателя като така повишават неговия коефициент на полезно действие, добавиха експертите на компанията производител.
                Седмичният оборот на новаторите в тази област е около 2 млн. долара на седмица.
                АСН

линк към източника http://www.standartnews.com/news/det...B8%D0%B2%D0%BE

Comment

Първоначално публикувано от bonp Покажи съобщение
                  вече се продават в 220 страни
                  Само тоя откъс ми е достатъчен да съм 100% убеден, че това е поредната пирамида за балъци, промиваща мозъци по американския начин за уникален бизнес, който тепърва ще се развива и всички ще станат милионери.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

[И аз си мисля, че най добрия начин е да се изследва състава на хапчето, както предлага Търтея, а иначе, начина на продаване и прочее, е характерен сама ти такива "магически продукти", май сте забравили прословутия Херба Лайф и разни други.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Само като видиш начина на продажба и ти става ясно че не са читави нещата.
                      Ако всичко беше точно продукта щеше да има одобрение за продажба , да се продава в търговската мрежа и следователно да се ползваш с правата си на потребител.
                      А тоя криминален начин на продажба (все едно продават дрога) е много съмнителен - не бих си купил продукт който не е одобрен за продажба в търговската мрежа на ЕС
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ето ви още един .
                        Много полезна темичка.

http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_13420_0.html

Обърнете внимание на колегата sivia (нищо не разбиращ младши научен сътрудник в БАН, който ще трябва да си изяде сите дипломи ) и AlexD ( търговеца- много начетена личност с енциклопедични познания.)

Много забавно четиво.
                        Абе някой да знае къде има естествени популации на мармоти ?
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Абе сега си купих ом магазина едни бонибончета - ако ги турна в резервоара дали ще ми падне разходът?
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                            Само като видиш начина на продажба и ти става ясно че не са читави нещата.
                            Ако всичко беше точно продукта щеше да има одобрение за продажба , да се продава в търговската мрежа и следователно да се ползваш с правата си на потребител.
                            А тоя криминален начин на продажба (все едно продават дрога) е много съмнителен - не бих си купил продукт който не е одобрен за продажба в търговската мрежа на ЕС
                            Китайския ксенон, който е монтиран на 95% от колите във форума дали е разрешен от ЕС Не се заяждам, но като цяло съм твърдо на мнение, че такъв тип продукти просто няма или поне не се безвредни. Ако имаше, та щеше да ги слагат на бензиностанциите като добавка и ето колата от 10.5 (по каталог) дава 9.5л Звучи добре, но не е така
                            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                            Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                              Китайския ксенон, който е монтиран на 95% от колите във форума дали е разрешен от ЕС Не се заяждам, но като цяло съм твърдо на мнение, че такъв тип продукти просто няма или поне не се безвредни. Ако имаше, та щеше да ги слагат на бензиностанциите като добавка и ето колата от 10.5 (по каталог) дава 9.5л Звучи добре, но не е така
                              Продава се от фирми регистрирани като търговци и мога да искам платежен документ. В Гърция видях, че имаше китайски ксенон по магазините за тунинг с обявена цена.
                              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Както казва BatVas...няма да си правя Алфата наркоман
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X