Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредния Фокус Мокус за автомобили!! MPG-Caps

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И тук има в магазините, хидовете са същите като тези които монтират колегите (поне като кутии и съдържание).
    Видях ги лично в няколко магазина.
    А продавачите на тия хапченца ми се чинят най-обикновена пирамида - похватите им са 1:1 с някои добре известни такива.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Дали са пирамида ,не знам,но хапчетата съм ги виждал и пипал лично.Един приятел ги ползва за Корсата си която е на ГАЗ.Слага ги при сачмата на газовата уретба и ги изстрелва под налягане.Неговите впечатления бяха - малко по-мощна кола и малка икономия .Той даже слагаше по 1/4 защонто му е малка бутилката.Ще го разпитам подробно и пак ще споделя.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Най яка економия става като си смениш алфата с деу тико на газ .

Кви са тия глупости бе хора , 1 литър на 100 економия на гориво при добро желание може да се постигне и с малко по внимателно натискане на газта - което се постига трудно с алфата де )))
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Колеги,
          нищо не знаете...то тая фирма предлага к'ви ли не чудесии.

Преди тази същата Беатриче и там една нейна жертва се опитваха да ме "зарибят".Даже лично съм ходил в "офиса" на Беатриче, който е личния й апартамент, което няма нужда да казвам, че прави много лошо впечатление.Намира се на ул. "Цар Симеон" повече няма да издавам от мен да мине.

То не бяха препарати за почистване на колата (с които само я бършеш) и ме убеждава, че ако е мръсна директно на парцал и чистя...не ми се мисли колко драскотини ще й направя на боята миличката...

После бяха хапчетата, после някаква друга дивотия и накрая ми сервираха, че трябва да дам 1000 лв (тогава искаха толкова), за да почна.

Стана ми много смешно, но се сдържах и продължиха да ме убеждават и извадиха и някакви капсули на прах, които пък се сипват в камиони разбираш ли значи...смях и смях.

О да не забравя, че има опции всякакви не са само тия 1500 лв като начало.Има и по-евтини "пакети" от продукти, в които естествено продуктите ти излизат по-скъпи.

Да не говорим, че въпросния "златен директор" въобще не изглеждаше толкова преуспял и усмихнат както на сбирката.И въобще истината е, че който се е прецакал да се набута в схемата гледа да прецака и други, за да не е много вътре от цялата история...тъжна работа.

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

И аз никого не карам да го прави, просто бях на този семинар и споделям мнение, ама всички сте много скиптично настроени. В Америка се съдят за това, че си се изгорил от кафето............тази фирма гарантира, че има спад на разхода, не мисля, че всеки ще си говори през главата.........Просто споделих, не го правете..........Ще ме изядете ей, къде не пускам много теми, къде да пусна една и край.......Абе да е весело!!!!!!!!
            markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
            Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
            Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
            Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
              Пирамидка ... а туй хапчи намалява и разхода на газ , а ? А как ще го натъпчеш в бутилката
              слагаш го на патрона на пистолета за залеждане на газ или на топчето на зарездачката на газовата и го изтрелваш,абе голям майтап е .Лично съм го виждал
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

бе лошо няма,аз не бих пробвал на моя автомобил
                пък ако се скапе двигателя как може да ги съдиш след като не разполагаш нито с касова белегка,нито лицензиран продавач и т.н.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                  И аз никого не карам да го прави, просто бях на този семинар и споделям мнение, ама всички сте много скиптично настроени. В Америка се съдят за това, че си се изгорил от кафето............тази фирма гарантира, че има спад на разхода, не мисля, че всеки ще си говори през главата.........Просто споделих, не го правете..........Ще ме изядете ей, къде не пускам много теми, къде да пусна една и край.......Абе да е весело!!!!!!!!
                  Колега, тук никой не те "яде". Тази тема е пусната преди твойта и има за цел да ни запознае с тези т.нар."продукти".
                  Не го приемай толкова лично, ако си решил се пробвай, просто сподели след това информация, ако желаеш.
                  Успех!
                  п.п.И все пак, по-добре не се занимавай!
                  Last edited by bager; d.m.y г., 13:00.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Старите кучета, отново нападнаха някакъв зелен новобранец, не точно де, но малко е писал, инак си е от 2006 чак.....
                    Той сподели нещо за някакви хапчета............май за главобол бяха.
                    Обаче го разкъсаха. Как не те е срам бе, знаеш ли колко хляб трябва да изядеш, за да предлагаш нещо в този форум.
                    Това тук има строга йерархична структура.
                    Това си е бетер масонска ложа.
                    Нямаш право да философстваш много ако не си ВЕЛИК ЗИДАР.

Искам по темата да кажа, че е пълно с най различни хапчета и е напълно възможно те да свалят разход и да намаляват вредни емисии. Това са просто катализатори.
                    (виж химия за седми клас).
                    Това, че има мошеници в България, не е проблем на хапчетата. А да даваш пари, за да станеш представител или дистрибутор на нещо, трябва да си мноУ зле. Айде чао.
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Пичове ся няма да ви УБЕЖДАВАМ...но съм направил една ПИРАМИДКА ей тук в Пловдив...

Аз съм производител на ХИПЕР МИПЕР МЕГА ТРОЛИТО ШУКАРИТЕТЕН нафталин за бензин...

срещу една Загорка(да ме простят за рекламата админите) си фкаран дирекшанъл в компанията и ще продаваш

Моя продукт е на специална пролетна цена от 0,60лв(или ШеЙсе Стинки) и автомобила направо летиииии ти кааам летиииии) и гори сичко по ДВГто ако не вярвате на камината си чистя така кЮнците,,,,което ме навежда на мисълта че нафтаджииите измежду нас че останат много доволнииии

Моля надъханите да се свържат с мен за повече информация кога ще има съборче на Индустриийката ми

ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                      Nissan Qashqai 2,0 140hp
                      Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                      ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                        Пичове ся няма да ви УБЕЖДАВАМ...но съм направил една ПИРАМИДКА ей тук в Пловдив...

Аз съм производител на ХИПЕР МИПЕР МЕГА ТРОЛИТО ШУКАРИТЕТЕН нафталин за бензин...

срещу една Загорка(да ме простят за рекламата админите) си фкаран дирекшанъл в компанията и ще продаваш

Моя продукт е на специална пролетна цена от 0,60лв(или ШеЙсе Стинки) и автомобила направо летиииии ти кааам летиииии) и гори сичко по ДВГто ако не вярвате на камината си чистя така кЮнците,,,,което ме навежда на мисълта че нафтаджииите измежду нас че останат много доволнииии

Моля надъханите да се свържат с мен за повече информация кога ще има съборче на Индустриийката ми

ъъъ
                        такова
                        не мое ли
                        каменица
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Става вербувам те моменталистически даже като пръв МЕМБЪЛ в клана те правя Диамантен Директор и мениджър по продажбите
                          ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
                          Nissan Qashqai 2,0 140hp
                          Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
                          ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от Balagan Покажи съобщение
                            Става вербувам те моменталистически даже като пръв МЕМБЪЛ в клана те правя Диамантен Директор и мениджър по продажбите
                            имаме сделка
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Извинявам се ,че връщам темата от арихва ,но имам известно количество от въпростните хапове и мога да дам някоя друго хапче за тест на някой от София.Ако е и от района на Дружба още по добре .
                              И на мен ми е любопитно да се засечат разходи преди и след.Искам безпристрастни данни .
                              Аз карам на газ,но не смея да го пъхам на съчмата,при това зареждането не ми е самата бутилка.На бенз само паля.
                              Искам да кажа,че не съм им дистрибутор,хапчетата са купувани от ebay.

Comment

Кумата ми е химик, трябва да я питам дали може да го изследва, а наскоро един алармаджия ми предложи това пак
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X