Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредния Фокус Мокус за автомобили!! MPG-Caps

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Както решите ,имам към 35 блистера ,ако искате за тест и да постнете резултати,заповядайте.Мога да ви осигуря половин до един блистер за тестове.Това ще стигне мисля за два автомобила по 130л-150л гориво изгорено от всеки(средно,че пропорциите са малко широки).
    Единственото ми изсикване е да се напишат резултати после.
    Може и за хим. състав да го дадете,нямам нищо против
    Last edited by maxpower; d.m.y г., 18:53.

Comment

Браво, най сетне едно редовно мнение, колегата с кумата да действа, да сподели и след това евентуално да заклеймим хапчетата.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от maxpower Покажи съобщение
        Както решите ,имам към 35 блистера ,ако искате за тест и да постнете резултати,заповядайте.Мога да ви осигуря половин до един блистер за тестове.Това ще стигне мисля за два автомобила по 130л-150л гориво изгорено от всеки(средно,че пропорциите са малко широки).
        Ще питам и ще ти кажа, пази няколко хапа там
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

ами около 350 хапа трудно ще ги продам бързо,така че има,спокойно

Comment

Аз не разбрах са тия хапове даваш ли ни ги за тестове с договорката, която си споменал или ги продаваш?
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Цена някъде писъл ли съм ,има си раздел "Продава" за тази цел.Давам БЕЗПЛАТНО половин до един блистер (5 до 10 хапа),пък ако резултатите са добри,по добре за мене,ще им намеря пазар по лесно.
              За уговорки за тестове,само в темата,за да няма скрито покрито,пък и да има отчет колко съм дал.
              off topic : Тази цена,която сте обсъждали тук в темата е доста над тази,на която ги продавам аз Купувани на около 15 евро на блистер(мога да представя фактури).Продавам ги пак на толкова,защото трябва да ги разчиствам.
              Last edited by maxpower; d.m.y г., 18:10.

Comment

Comment

Мдаммм, 2 месеца минаха. Ни звук, ни стон. Както винаги, българина е най-силен в приказките.

Comment

Ем ко няма бре колега, те наще коли са ни милички кой ще иди си бутни някаф хап с неизвестен състав в колата аз ти предлагам вари в някаква лаборатория и го дай да го изследват за състава му.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

нещо за тия хапове по-скорощно - впечатления?

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Мдаммм, 2 месеца минаха. Ни звук, ни стон. Както винаги, българина е най-силен в приказките.
                        Сега чета този пост, колега дай аз ще пробвам и ще кажа резултата, от София съм
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Working...
                        X