If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен щото ме мързи да чета преди това, та този Насо за какво я търси тая булка?За женене, за друго или въобще не я търси, понеже гледам не се включва активно в богатия избора на предложените булки със снимки
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Сочна и то многo над нормата ... маа има хора на които си им харесват такива ... аз например имам един колега който слабите не ги харесва понеже били с огромни отвори (бившата му жена била такава) ... и сега си предпочита някви подобни .... с баджак колкото него ....
Сочна и то многo над нормата ... маа има хора на които си им харесват такива ... аз например имам един колега който слабите не ги харесва понеже били с огромни отвори (бившата му жена била такава) ... и сега си предпочита някви подобни .... с баджак колкото него ....
Абе те на бившите все нещо не им е наред
Не съм забелязъл такава зависимост между размерите, но има привлекателни жени във всеки размер, всяка жена е хубава по своему, точно на тази снимка жената е наистина едра /може да е напращяла ама да е сравнително дребна, няма обект за сравнение до нея/ ама си има всичко и най вече женственост.Мен ми харесва и честно казано повече от една силиконова бразилка от тая тема.
Но в крайна сметка затова са жените, като цветята, различни по размери, вкус, мирис и цвят, ако бяха еднакви какво щяхме да правим...... и най важното е че ги има
Абе те на бившите все нещо не им е наред
Не съм забелязъл такава зависимост между размерите, но има привлекателни жени във всеки размер, всяка жена е хубава по своему, ..... ако бяха еднакви какво щяхме да правим...... и най важното е че ги има
Ами много ясно че така ще говори за бившата ... смисал докато е с нея не вижда недостатъците а след като се разделят вече е най -голямата ужасница....
Аз също не съм намирал зависимост между телосложение и големина на отвори ..... Но след като и ти не си намирал а като гледам си набор на баща ми ... и следователно се предполага си с повече опит от мен ... значи няма такава зависимост....
И в крайна сметка ..." Няма грозна жена, а има трезвен мъж... също така няма жена която не дава, има мтъже които не знаят как да си поискат ...... "
Comment