school for seduction - така се казва филмът ама от торентите които намерих у гоогле нищат да се теглат ....даите малко хелп
Известие
Collapse
No announcement yet.
Немога да си истегля един филм
Collapse
X
-
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Re: ссс
Първоначално публикувано от ma7e4k0Мерси мерси мерси мерси!
П.П МЕРСИ
ако е така,сваляй с uTorrent!!!Доста е добра тая програмка,бързо сваля!!Има я в Нет-а!!!
Успех!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
тоз уТорент е най-бозавия торент клиент, който съм ползвал,
дори няма да тръгна да обяснявам ан дълго и нашироко
единственото, което ще кажа е че като си прехвърлих торентите от биткомета на уТорента, първо изтри всички торент файлове, после изтри всичко изтеглено (100 ГБ някъде, половината от които съм теглил със седмици ., защото са неоткриваеми сетове на западни диджеи) и после създаде 100 ГБ празни файлове
това без да правя нищо, просто лоаднах торентитеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgievтоз уТорент е най-бозавия торент клиент, който съм ползвал,
дори няма да тръгна да обяснявам ан дълго и нашироко
единственото, което ще кажа е че като си прехвърлих торентите от биткомета на уТорента, първо изтри всички торент файлове, после изтри всичко изтеглено (100 ГБ някъде, половината от които съм теглил със седмици ., защото са неоткриваеми сетове на западни диджеи) и после създаде 100 ГБ празни файлове
това без да правя нищо, просто лоаднах торентите
Аз лично съм доволен от най-новата версия...Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
ууу
Аз колкото съм мързелив ще си перкам с 36 килобаитас биткомет-а.То аз освен от замунда и арена другаде бързо несвалям...ама е така като нета ми е фор фреее и 150 килобаита са ми много
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment