май ще трябва да пускам тема ама пусто липсват снимки и време
Известие
Collapse
No announcement yet.
Специално за Ne0
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
-
Те това е алфата която ме запозна с много хора и най-вече с Бобо....
Значи колата на вид е проста и семпла, но е отнела много време. Има професионални тайни като променливото газоразпределение и софтуера на колата но той е плод на много труд и ентусиазъм. Колата е дело на всички в Екстрийм Тунинг, Тони и Братчеда Румен, Рок енд ролл, Енерджи саунд.
Колата реализира различни характеристи в зависимост от предназначението.
Мощността е относителна. Интересното е другаде.
Ускорението варира според противника.
.....както каза Алекс колата има един път и сме почти готови да го започнем. Още малко да сме живи и здрави.
Да му мислят 400 коньовите Гърци
Атмосферка завинаги.
АЛФА РОМЕО 145 1.6 ТС 98''
Степен на сгъстяване 10.5:1
Спортни валове
Колд еър интейк
Ръчноизработени специално за двигатела колектор и генерация
Окачване KW, Weichers, Powerflex, Eibach
Спирачки National % EBC
Пета скорост 0.73
Къстъм софтуер
Интериор МОМО
Музика Pioneer
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от diapperПървоначално публикувано от jorkoНа мен ми е въпросителна оти бучи тъз кола тъй шумничко ?Ръчноизработени специално за двигатела колектор и генерация
виждал е той поръчков ауспух некога
хихихиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от diapperПървоначално публикувано от jorkoНа мен ми е въпросителна оти бучи тъз кола тъй шумничко ?Ръчноизработени специално за двигатела колектор и генерация
виждал е той поръчков ауспух некога
хихихии по-възрастен
, младия ме спира - документи , тва онова и после вика - Шшш , я запали колата да я чуем .. ми паля аз и младия -
Ама това Ремус ли е ? - аз - не ве , правено е
.. оня - ааа , добре
и се обръща към дъртия - Началник , имаш ли нещо или да го пускам ? А оня - Гърнето му е спукано
... а младия - Не е спукано ве , това е РЕМУС
... и ми връща документите и аре чао
Comment
-
Първоначално публикувано от jorkoНа мен ми е въпросителна оти бучи тъз кола тъй шумничко ?За да го чуват отдалече по кръстовищата, да намалят и да го пропускат. Иначе един бакшиш щеше да ни отнесе на прелеза до стадион 'Нефотхимик'
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от jorkoНа мен ми е въпросителна оти бучи тъз кола тъй шумничко ?За да го чуват отдалече по кръстовищата, да намалят и да го пропускат. Иначе един бакшиш щеше да ни отнесе на прелеза до стадион 'Нефотхимик'
... аз един път изпълних 2-ра ли беше , 3-та ли / не е важно / в тунело-подлеза под Подуене и дъмпклапата разтвари точно до отворения джам на некъв с кадет
... после нещо ми киселееше на светофара
Comment
Comment