If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги от 1 седмица сива 155-ца 2.5 ТД стои на булеварда пред блока ми.Страничните й огледала са счупени и май е със две спукани гуми!Никога несъм я забелязвал преди в моя район камо ли пред блока ми.Надявам се да не е крадена !
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Абе не знам дали не бъркам, ама не се ли беше оплакал един колега за липсваща 155 преди известно време ?
Но не се сещам дали беше TD , пък още по-малко за цвят ... Уф, защо не питате ченгетата ? Те ще знаят дали се търси такава ... и дано не е много съсипана
Колеги тая красавица още си стои доло!Сива с крило на багажника без 2 странични огледала !Джантите й са 2х2 еднакви!Направо ми е гадно да я гледам как е изоставена !Дано собственика й да я намери (ако е крадена) , пък иначе ако не е така явно много обича марката
абе колега тия снимки до кога да ги чакаме? Те крадците ще си я приберат обратно докато я снимаш (ако е крадена де). Айде юруш по колите и фото апаратите да снимаш там да се правиш на папарак че да може поне някой да си я познае ако е неговата...
1-во изгубил съм кабела за телефона и немога да кача снимки
2-ро Несъм в добри отношения с полицията....
Днес отидох специялно да видя как стои въпроса с нея..... алфата е заключена!Явно се се счупила и собственика я е изоставил...
Comment