Известие

Collapse
No announcement yet.

Покъртително...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покъртително...

http://vbox7.com/play:b1b9ba7e
    Клипчето може да дойде в повече на някого, така че внимавайте...

Не казвам, че не правя нарушения или че не правя дребни простотии от време на време...но никога не се качвам, ако съм пил повече от бира/глътка твърд алкохол или не се чувствам добре

Нужда от коментар няма според мен...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

отвратително

горкото момиче
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Ужас !
      Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
      sigpic

Comment

Абе стига бееееееееееееееееее !!!! Айде някой модератор да изтрие темата!!!Съжалявам колега нищо лично но това нетрябва да се гледа,хората който пият няма да си вземат поука а всички ще го изгледат и ще им стане лошо...
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

На мен не ми стана лошо. Много е лесно да си затваряш очите и да минаваш с този лаф - ама то т'ва си го има, няма ефект от т'ва и т.н. Твърдо съм против темата да се маха. Комунизмът си отиде, лафове от сорта "пред нас са блеснали житата" са от някоя паралелна вселена и не са подходящи за вивисекция на кенефа тук. Това е. То си е цяла дисекция.
          Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
            На мен не ми стана лошо. Много е лесно да си затваряш очите и да минаваш с този лаф - ама то т'ва си го има, няма ефект от т'ва и т.н. Твърдо съм против темата да се маха. Комунизмът си отиде, лафове от сорта "пред нас са блеснали житата" са от някоя паралелна вселена и не са подходящи за вивисекция на кенефа тук. Това е. То си е цяла дисекция.
            Ами в такъв случай да извадим най-отвратителните снимкови материали от примерно rotten.com даже да направим плакати и да ги разлепим по всички обществени места,дай боже хората да прогледнат

Comment

Едвам го изгледах
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

Пригади ли ти се? Постави се на мястото на близките на момичето. Голям купон, нали?
                Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

ссс

Защо темата не е заключена ? Аз имах една тема с видео клип и веднага ми е заключиха под предтекста че си направена тема "Интересни Видеоклипове" ами аиде заклучете и тази де

B&B Racing | bb-racingteam.com
                  Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

.....от такива клипчета за някой има полза, за други не, това винаги го е имало, винаги ще го има навсякъде, можем само да чукнем на дърво да не е някой от нас.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз го изгледах и не ми се пригади изобщо - не съм гнуслив по принцип!
                      Жалко за момичето, жалко за живота, жалко и за виновника - на никой не му е хубаво след тази случка, НО така е станало - нито е първата жертва, нито ще е последната.... за съжаление
                      Обаче по-жалкото е, че гледането на това клипче, както и на стотиците, даже хиляди такива клипчета, не променя нищо
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                        Аз го изгледах и не ми се пригади изобщо - не съм гнуслив по принцип!
                        Жалко за момичето, жалко за живота, жалко и за виновника - на никой не му е хубаво след тази случка, НО така е станало - нито е първата жертва, нито ще е последната.... за съжаление
                        Обаче по-жалкото е, че гледането на това клипче, както и на стотиците, даже хиляди такива клипчета, не променя нищо
                        Абе да ти кажа - един да се освести и да не кара пил и клипа си е свършил работата.... идеята е да не се повтаря грешка вече допускана и с ясна причина!!! ДАНО някой да е взел поука... иначе никой не е застрахован от такава случка и в напълно трезво състояние...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Темата ще си седи.

@ma7e4k0 - гледам си готов вече за модератор?
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

това е старо като информация.. Но това е най- лошото на катастрофите, че може да останеш в подобно състояние и тогава идва адът! Смърта е къде, къде по- лека участ от това, но не всички имат късмета да умрат, отколкото да живеят така.
                            Lexus IS200

Comment

Нека този човек който кара пил и след като е гледал това клипче да сподели че заради него си е взел поука да некара пил.Факт е че значително са намаляли шофиорите който употребяват алкохол и карат,никой неможе да отрече това!!!Няма да изчезнат напълно защото винаги има някой който е по ненормален от всички но закона си върши работата що годе добре.Смееме се на полицията че се опитва да накара шофиорите да не карат бързо със патрулки "чучала" и мислим метода за напълно идиотски ,ами тогава този метод да накараме тези който пият и карат какъв е ???Перфектния?С показване на чуждите беди и нещастия ще се оправи народа така ли ?А и доколкото разбрах момичето е обгоряло и затова е така,обаче ако небеше изгоряла в кола а примерно в дума си нямаше да се отбележи но понеже е станало с автомобил е перфектния урок който може да се даде на неправомерните шофиори...Нямам думи,направо направете темата важна и добавете още гадости!

П.С. Колегата КиКи ви го каза: Никой няма да си вземе поуко което е най-тъжното !!!

Comment

Working...
                              X