Дано всичко се размине само с материалните щети... Човешкият живот е най-важен...
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Добро утро Виетнам" или кво гърми
Collapse
X
-
Я Търтея да каже чии са складовете, приватизирани ли са и от кой? Колко струва земята в момента, колко ще струва след това?
Пак ще купят нещо за без пари, струва ми се.
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bagerЯ Търтея да каже чии са складовете, приватизирани ли са и от кой? Колко струва земята в момента, колко ще струва след това?
Пак ще купят нещо за без пари, струва ми се.
земята там е ~15 евро/м2
3та зона промишлено строителство
демек според мен просто великите военни са се окензали а няма умисъл за продажба
ама може и да бъркамНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от pe6kata212е поне никой не се успал за работа днес
за не разбралите утре пак ще ви събудим в 6:30sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders
за не разбралите утре пак ще ви събудим в 6:30
О, кажи, обсипаното със звезди знаме все още ли се вее
над земята на свободните и дома на храбрите?
хихихиНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
За туй съм казал никъф боб след 22.00. Вижте кво стаа.
@bobi_j_i Взриватели се завиват/монтират на даден боеприпас непосредствено преди "употреба" именно за да се избегне преждевременен взрив при съхраняване и транспортиране.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
В Захаран фабрика също се усети много. При първия взрив скочих от леглото и на прозореца да видя какво става. Помислих, че е земетресение, при втория взрив се отмести пердето от вълната и се разтресе целия блок и тука вече обмислях дали да скачам през джама или да хвана по стълбите, защото има няква цепнатина на блока и при земетресение ще е интересно. После се успокоих и до сега гледах сутрешните блокове, голяма паника и дезинформация. Най-яко беше в Нова телевизия. Всички вече спокойни и успокояват зреителите и се обажда някъв човек дето бил експерт и вика, от тия взривове се отделя райски газ, смъртоносно е.И тия в студиото шок. Следващия се обажда и вика, че е служил там преди 5 години и най-вероятно имало на склад некви ракети (някво всяващо страх руско име) и тия вече щяха да припаднат.
Та така...
Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
Comment