If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазарджишката идея за бирата е много добра (аз тамошните сектанти съм ги признал ), но аз имам контра оферта за черноморието. Тука нищо не гърми, пече слънце, водата е 27 градуса, а бирата - 4-5 градуса макс
заповядайте, докато все още има място да си просне хавлията човек!
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
еми така е, като не ме оставят да спя... вие се смеете ама аз съсредоточен в акта изпуснах всякакви взривове чак по едно време по време на цигарата чух че нещо навън гърми сега като си спомням дори ми става смешно
Е то тва е пиратка по Коледа в сравнение с вашето бре
Първоначално публикувано от pent
еми така е, като не ме оставят да спя... вие се смеете ама аз съсредоточен в акта изпуснах всякакви взривове чак по едно време по време на цигарата чух че нещо навън гърми сега като си спомням дори ми става смешно
Ми явно повече секс трябва да се прави за да се избягват стресови ситуации и уплахи.
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Най-хубавото е, че шефовете се евакуираха и найш колко е спокойно на работа !
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
спрели взривовете за сега сега сформират щаб за оглед на щетите
щети много... достатъчно много за да не се разбере какви липси от сладовете е имало преди това черният пазар с боеприпаси спечели от цялата работа краставици на краставичар ще продават или по-точно ще пробутват евтини курви на сводника
спрели взривовете за сега сега сформират щаб за оглед на щетите
щети много... достатъчно много за да не се разбере какви липси от сладовете е имало преди това черният пазар с боеприпаси спечели от цялата работа краставици на краставичар ще продават или по-точно ще пробутват евтини курви на сводника
Напълно си прав. Това е доста реален мотив наистина....
Comment