Известие

Collapse
No announcement yet.

"Добро утро Виетнам" или кво гърми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А, добър ден
    sigpic

Comment

• Шшшш кво стаа в София ве. Май нещо не Го кефите Копелето и ви прави номера
      http://www.focus-news.net/?id=n992237
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Първоначално публикувано от Neokill
        Шшшш кво стаа в София ве. Май нещо не Го кефите Копелето и ви прави номера
        То тва земетръсче бледнееше пред сутрешния звънец за събуждане

Comment

• ссс

Лелел заместресение снаряди сега само едно наводнение и сме Апокалипсис

B&B Racing | bb-racingteam.com
          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• аз съм по ниските етажи ама ми се разклати стола от земетресението
            Alfa Romeo 145 1.6TS - бившата
            Audi A4 Avant 1.8T 00'- настоящата

Comment

• извинявайте че ше го обърна към политиката....

за пореден път се обеждавам че тоя елемент Борисов е изключително тъпо говедо той за малумни ли ни мисли бе обяснява как пръв бил там и че около него са хвърчали шрапнели(да го беше оцелил некой )и обяснява че Етем била на фризьори и кви ли не простотий

ЧАКАЙ бе момче ква ти е на тебе работата да ходиш там БЕЕЕ на Рамбо ли се правиш,опитваш се да впечатлиш глупаците може би

и кога ПОДЯВОЛИТЕ успя да се поинтересъваш че Етем е била на фризьор

просто нямам думи
              Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от alfista146
                и обяснява че Етем била на фризьори и кви ли не простотий
                То па една прическа , напрао фантазия с връвчица

Comment

• Първоначално публикувано от jorko
                  Първоначално публикувано от alfista146
                  и обяснява че Етем била на фризьори и кви ли не простотий
                  То па една прическа , напрао фантазия с връвчица
                  е точно и аз т'ва викам
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от jorko
                    Първоначално публикувано от Neokill
                    Шшшш кво стаа в София ве. Май нещо не Го кефите Копелето и ви прави номера
                    То тва земетръсче бледнееше пред сутрешния звънец за събуждане
                    Земетръс другия път. Аз работя на летището и ситуацията беше много зле. Това дето беше уж заметръс беше подземна експлозия. Когато се разтресе земята излезе голям облак дим (по-голям от другите). Понеже точно тогава убеждаваха всички, че ситуацията била овладяна, решиха да е земетръс.
                    А тия кретени от телевизията цял ден се опитват да убедят хората, че няма от какво да се притесняваме и, че ситуацията е овладяна и нашите интелигентни министри държат пистата на стенд бай. Последствията са, че авиокомпаниите до последно се надяват да им кацнат или излитнат полетите и държат пътниците с часове. Беше претъпкано и хората висяха цял ден като прани гащи. Аз през цялото време бях на пистата и на вссеки 3-5 секунди имаше експлозия. Е колко малоумен трява да си да излетиш или кацнеш със самолет при полужение, че на няколко километра гърмят бомби?
                    Един познат от ДОТИ беше на място на експлозиите и каза, че опасността от избухването на 20 тона трутил никак не е преминала както съобщиха още на обяд.
                    Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                    EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                    EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

• само за корекция - много е вероятно от 20-те тона да е имало не повече от 2-3... затова бяха така уверени в безопасността на района... то и липсата на тия другите тонове е явно причината за пожара и гърменето! Да земетресение и според мен нямаше следобеда, а подземен взрив!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155
                        само за корекция - много е вероятно от 20-те тона да е имало не повече от 2-3... затова бяха така уверени в безопасността на района... то и липсата на тия другите тонове е явно причината за пожара и гърменето! Да земетресение и според мен нямаше следобеда, а подземен взрив!!!
                        и аз чух тази теория, но за съжаление едва ли аз или ти ще разберем истината някога.
                        Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                        EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                        EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

• По разсънен не съм бил от години,ставам в 6.20.Сипвам си кафе,почва да гърми,гледам слънце грее и си викам ква е тая буря,чак си затварям прозореца па се почна и да се тресе ,ааа викам си още спя Тръгвам за офиса - Дружба 2 пускам си радиото и слушам не вярвам на очите си складове гърмят,хора бягат никой не знае кво става,а аз отивам на работа каква идилия само.Само се чудя да нямаме некви генни връзки с хлебарките опитват се да ни уморат с глад и мизерия,давят ни с потопи,гърмят ни с некви тонове бомби.Изниква следния въпрос какво следва Аз ще ви кажа- Извънземни ще ни нападат Да знаете,че Емел Етем е техен таен агент,тя за пореден път доказа,че не от тая планета.
                          Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                          Alfa Romeo 33

Comment

• Първоначално публикувано от vikoalfa
                            Да знаете,че Емел Етем е техен таен агент,тя за пореден път доказа,че не от тая планета.
                            Тя и без това прилича на

Comment

• Първоначално публикувано от vikoalfa
                              ...пускам си радиото и слушам не вярвам на очите си....
                              Малко си са пообъркал

B&B Racing | bb-racingteam.com
                              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от ma7e4k0
                                Първоначално публикувано от vikoalfa
                                ...пускам си радиото и слушам не вярвам на очите си....
                                Малко си са пообъркал
                                По-скоро просто цитира един чиляк

Comment

Working...
                                X