Известие

Collapse
No announcement yet.

"Добро утро Виетнам" или кво гърми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Току що казаха от Гражданска защита,че до довечера ще изригне Витоша!!!!!!
    Масово всички Бентлита и Мерцедеси се евакуират от Симеоново,Драгалевци,Бояна!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Жоро 147 1.9 JTD

Comment

• по мои данни най-застрашени са шофьорите на черни Г-класи
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Освен всички неадекватни реакции и изказвания, все пак по радио Хоризонт казаха и нещо смислено, експерта който говореше предложи, така и така няма никакви вредни емисии, да си отворим широко прозорците като по този начин ще ги предпазим от пръсване..
        хаха, смях се с часове...
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• no coment! бахти държавата..Боже Боже сами ще се затрием Боже!
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

• ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕМЕЛ МЕТЕМ:

6.28 сутринта – Нещо гръмна. Много важно. Да си гърми.

6.40 сутринта ? Пак се гърми. Аман бе, човек не може да си поспи!

7.00 сутринта ? Гърми и не спира. Досадно. Къде ми е закона, че да си почета докато ми правят прическата и си подбера тоалета.

7.30 сутринта ? Фризьорката ми е притеснена нещо. Били гръмнали 2000 тона... нещо си там. Дреме ми, нали в моя си закон не го пише.

7.40 сутринта ? Сергей ми звънна. Нещо му съборило кафето. Пита, знам ли нещо. От къде да знам пък аз. Не знам, естествено… И фризьорката нищо не знае. Пита ме мене. Лигла.

8.00 сутринта ? Някакъв военен ми звъни. Обяснявам му, че съм на фризьор и да не ме безпокои. А, нач. щаба бил. Не го знам тоя. Абе, проверих си в закона. Никъде не пише какво да правя. Пише, какво да не правя. Уу... тези обувки не съм си ги носила още.

8.15 сутринта ? Сергей настоява да ида да видя защо му подскача кафето още. Да иде и да си види сам. Каза му го, ама го мързяло. Да ида аз, той бил шефа и се нуждаел от очи и уши. Добре де, тръгвам. И Ахмед нещо любопитства, ама и той зает. Е, все аз ли да ходя!?!!?

8.15 сутринта ? Отидох, видях, скъсах си чорапогащника. Нещо гори, нещо гърми, не е бедствие, не е авария. Не е природна катастрофа. Не е в моя ресор. В моя закон си пише много ясно: Бедствие е земетресение от 10 по Рихтер нагоре, паднал астероид, всемирен потоп и все такива неща. Бойко! Ти си виновен! Да ти го кажа в очите.

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS
              ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕМЕЛ МЕТЕМ:

6.28 сутринта – Нещо гръмна. Много важно. Да си гърми.

6.40 сутринта ? Пак се гърми. Аман бе, човек не може да си поспи!

7.00 сутринта ? Гърми и не спира. Досадно. Къде ми е закона, че да си почета докато ми правят прическата и си подбера тоалета.

7.30 сутринта ? Фризьорката ми е притеснена нещо. Били гръмнали 2000 тона... нещо си там. Дреме ми, нали в моя си закон не го пише.

7.40 сутринта ? Сергей ми звънна. Нещо му съборило кафето. Пита, знам ли нещо. От къде да знам пък аз. Не знам, естествено… И фризьорката нищо не знае. Пита ме мене. Лигла.

8.00 сутринта ? Някакъв военен ми звъни. Обяснявам му, че съм на фризьор и да не ме безпокои. А, нач. щаба бил. Не го знам тоя. Абе, проверих си в закона. Никъде не пише какво да правя. Пише, какво да не правя. Уу... тези обувки не съм си ги носила още.

8.15 сутринта ? Сергей настоява да ида да видя защо му подскача кафето още. Да иде и да си види сам. Каза му го, ама го мързяло. Да ида аз, той бил шефа и се нуждаел от очи и уши. Добре де, тръгвам. И Ахмед нещо любопитства, ама и той зает. Е, все аз ли да ходя!?!!?

8.15 сутринта ? Отидох, видях, скъсах си чорапогащника. Нещо гори, нещо гърми, не е бедствие, не е авария. Не е природна катастрофа. Не е в моя ресор. В моя закон си пише много ясно: Бедствие е земетресение от 10 по Рихтер нагоре, паднал астероид, всемирен потоп и все такива неща. Бойко! Ти си виновен! Да ти го кажа в очите.
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• Ба го,ние с Бобо отидохме на морето и се срина София
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                X