Известие

Collapse
No announcement yet.

web camera

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• web camera

Искам да сложа камера в помещение, която да снима нон стоп и да записва. Идеята е да се запише една птица, която влиза в лабораторията през weekednd-a и си прави див купон - изтърбушва кошчетата и въобще се забавлява . Аз предполагам, че е сврака, но искам да съм сигурна!!! Та идеята е да ми кажете някакъв евтин вариант за целта.
    Last edited by lyuli; d.m.y г., 10:14. Основание: по-точно заглавие
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

най-евтиния вариант е с камерка и я пускаш
    ама дали ще ти стигне дисковото пространство?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

А опцията за детектване на движение не върши ли работа - защо да запсива празни кадри?
      Ако не - просто снима веднъж на 10 сек. вместо 20 пъти в секунда - все ще хване птичето.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
        А опцията за детектване на движение не върши ли работа - защо да запсива празни кадри?
        Ако не - просто снима веднъж на 10 сек. вместо 20 пъти в секунда - все ще хване птичето.
        да става, но каква тр. да е камерата и още - компютъра тр. ли да нон стоп да работи?
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Usb Web camera вързана към pc-to и в интернет има програми, които пускат камерата да записва, когато има движение. Върши работа поне при мен
          Успех!
          Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Колкото по голяма разд. способност - толкова по-добре.
            Компа остава включен цяла нощ (монитора може да се изключи )
            Някакво осветление трябва да има в стаята - не може да снима на тъмно.
            Запис само при движение.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

ьаьа

А за осветлението се продават такива датчици..кадето нещо като мръдне и лампата светва

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Re: ьаьа

Първоначално публикувано от ma7e4k0
                А за осветлението се продават такива датчици..кадето нещо като мръдне и лампата светва
                и птицата припада от шок и ужаст
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

тя влиза само през дена - през уикендите, когато няма хора.
                  кажете ги тия програмки

Comment

Третият вариант е да си вземеш направо един DVR player, и към него да свържеш камера (и). В повечето модели има много добри възможности за следене на движения и т.н. Макар че за една птица такова чудо ... опита ли със затваряне на прозореца
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156
                      Третият вариант е да си вземеш направо един DVR player, и към него да свържеш камера (и). В повечето модели има много добри възможности за следене на движения и т.н. Макар че за една птица такова чудо ... опита ли със затваряне на прозореца
                      на мен просто ми е интересно, ина4е прозореца лесно ще го затворя

Comment

xaxax за една птица цял DVR , може пък птицата като го види и да умре от смех, най ефтино уеб камера към писито или пък едно Бостанско плашило с клубната фланелка тва ше я довърши
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD `99 ex, new GTV 2.0 '97

Comment

Първоначално публикувано от t0ny
                          xaxax за една птица цял DVR , може пък птицата като го види и да умре от смех, най ефтино уеб камера към писито или пък едно Бостанско плашило с клубната фланелка тва ше я довърши
                          ще ме уморите просто!!!!

Comment

Гледай няколко серийки на Роуд Рънър и се направи капан
                            http://www.vbox7.com/play:1cbc6e97
                            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                              Гледай няколко серийки на Роуд Рънър и се направи капан
                              http://www.vbox7.com/play:1cbc6e97
                              хаха

А сега сериозно, програмата се казва CatSpy в твоя случай е малко birdspy ама нищо и тя ще ти свърши работа. Аз съм хващал с нея и хора даже Пускаш камерата, пускаш програмата (правиш настройките, те са лесни, от рода на "къде да запази клипчето") и оставяш компа да работи ест.
                              Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Working...
                              X