Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да си порчъчам нещо от ebay.de

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да си порчъчам нещо от ebay.de

Даите информация как да си почъчам нещо като си го харесам и как става плащането доставката колко е въобще подробно инфо ако може

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

http://www.ebay.de/

Е официалния сайт,натискаш горе вдясно на Neu anmelden,
    Пишеш си какъвто си искаш ник,но трябва да имаш регистриран имейл в
    yahoo.com понеже ибей едва ли работи с Бг сайтове...
    Дълго и сложно е малко,но пробвай се в ибей.юк английския ако ти е добър,там също става!И пак можеш да пазаруваш,от който и да е ибей(германски,австрийски,и.т.н)А плащането с Кредитна карта или Банков превод(с ИБАН и БИК кодове)
    още какво.... остава - наддаването.Е лесно е,ще видиш!Важни са последните 2-3 мин.,кой държи най-високата цена на даден артикул!
    Има и Артикули със опция "Sofort kaufen" или "Buy it Now"(на английски де ) Тогава не се изисква наддаване!и хубавото ,е че по всяко време можеш да задаваш въпроси на търговеца на артикула,чрез имейл-посочен към артикула!!!(Например- въпроси относно състоянието на предмета,относно пощенски разходи до БГ!!!!! )

Успех!
    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

с

За пореден път ти благодаря...

B&B Racing | bb-racingteam.com
      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Става и с и-мейл на абв.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Требе ти и Пейпал акаунт задължително, и верифнат задължително....иначе трудно ще се навият да ти пратят нещо над 10 - 20 долара....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
            Требе ти и Пейпал акаунт задължително, и верифнат задължително....иначе трудно ще се навият да ти пратят нещо над 10 - 20 долара....
            Не ти трябва Пейпал(PayPal)задължително!!Аз например нямам такъв акаунт,и въпреки това съм купувал много неща!Зависи от продавача,дали приема банкови преводи! ,а и в ибей не се плаща само в долари!!!

Comment

Покрай темата на mochko1 да съживя малко и тая.
              Решил съм да си взема комплект полиуретанови тампони http://cgi.ebay.co.uk/POWERFLEX-SUSP...3A1|240%3A1318
              и доставката им след запитване е 25 паунда, но не ми е много ясно как ще стане плащането точно на тоя разход.
              Накратко - плащам си 186 паунда за комплекта и след това как плащам за самата доставка?
              166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
                Покрай темата на mochko1 да съживя малко и тая.
                Решил съм да си взема комплект полиуретанови тампони http://cgi.ebay.co.uk/POWERFLEX-SUSP...3A1|240%3A1318
                и доставката им след запитване е 25 паунда, но не ми е много ясно как ще стане плащането точно на тоя разход.
                Накратко - плащам си 186 паунда за комплекта и след това как плащам за самата доставка?
                Взимаш елката
                и смяташ 186 + 26 паунда
                и плащането е едно!
                На една сметка плащаш всичко!

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                  Не ти трябва Пейпал(PayPal)задължително!!Аз например нямам такъв акаунт,и въпреки това съм купувал много неща!Зависи от продавача,дали приема банкови преводи! ,а и в ибей не се плаща само в долари!!!
                  Е да, но е по приятно....не че е приятно да минаваш през най - големите онлайн обирджии като пейпал, но все пак да се ходи до банка, преводи и прочее....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                    Взимаш елката
                    и смяташ 186 + 26 паунда
                    и плащането е едно!
                    На една сметка плащаш всичко!
                    Тя доставката никъде не фигурира, а просто пишеше shipping: worldwide, та чак тогава им пуснах едно съобщение колко пари искат до България и отговориха 25 паунда. Поразрових малко форумите и това което разбрах е че след като си платя тия 186 паунда, чак тогава те ми пращат инвойс да си заплатя доставката на стойност едиколкоси (в случая 25).
                    Правилно ли съм разбрал?
                    166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Е да, но е по приятно....не че е приятно да минаваш през най - големите онлайн обирджии като пейпал, но все пак да се ходи до банка, преводи и прочее....
                      А проверявал ли си какви абсурдни такси имат банките за чуждестранен превод?
                      Примерно едни 25 евро е една типична такава такса.
                      А това което взема ПейПал е от самия търговец, или този който получава парите и е 3% примерно.
                      Самия продавач не се набутва с никакви такси, само трябва да се съобрази със самия валутен курс на ПейПал.
                      А основното предимство на ПейПал е връщането на платената сума при недоставяне или несъответствие на получената стока с описанието и в ибей.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube
                      evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
                        Тя доставката никъде не фигурира, а просто пишеше shipping: worldwide, та чак тогава им пуснах едно съобщение колко пари искат до България и отговориха 25 паунда. Поразрових малко форумите и това което разбрах е че след като си платя тия 186 паунда, чак тогава те ми пращат инвойс да си заплатя доставката на стойност едиколкоси (в случая 25).
                        Правилно ли съм разбрал?
                        Не не си разбрал правилно
                        ако ще правиш 2 превода -
                        1 от сто и колко паунда.
                        и втори от 25 паунда - до БГ
                        (Живи кожодери...)
                        ще ти излезне много по-скъпо така..
                        ако ги правиш от БГ банка и там ще
                        те одерат...
                        Глей да изпратиш цялата сума наведнъж!
                        пък ако имаш Кредитна карта, тогава по-може
                        кожата на гърба ти да остане цяла.. с малки изключения

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                          А основното предимство на ПейПал е връщането на платената сума при недоставяне или несъответствие на получената стока с описанието и в ибей.
                          Така се казва на теория....не знам дали си ги чел така наречените "Пейпал хорър сторис", аз имах причина да ги изчета, и с чиста съвест смятам Пейпал за най - големите мошенници който могат да съществуват онлайн.....верно че е удобно, но има едно голямо НО......

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Така се казва на теория....не знам дали си ги чел така наречените "Пейпал хорър сторис", аз имах причина да ги изчета, и с чиста съвест смятам Пейпал за най - големите мошенници който могат да съществуват онлайн.....верно че е удобно, но има едно голямо НО......
                            Кажи за какво точно става дума?
                            Лично аз съм връщал обратно на няколко пъти суми заради недоставяне или несъответствие.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                            YouTube
                            evo2 600

Comment

Йбея притежава Пейпал - Йбея има лайф хелп, и ако опреш до тях действат на момента - Пейпал е основната разплащателна система на Йбея, както и държи поне 70% от онлайн разплащанията - за сравнение Американ Експрес прекарват годишно 25 пъти по малко пари онлайн и изобщо отколкото Пейпал......Пейпал нямат лайф хелп, имат един телефон за връзка за цяла европа, за да ти отговорят на мейла минават поне 2 седмици, и на теория могат да ти изтеглят или блокират всички пари от акаунта или баланса, и да правят каквото си искат с тях 6 месеца, а ти не може да направиш нищо......от тук нататък си го обяснявай както си искаш......а.....и упорито отказват да станат банка, а се водят в САЩ като средство за транзакции.....или нещо от сорта, забравих как беше формулирано....
                              Имаш ли шанс да ги набуташ направи го, преди да са го направили те.....ненаказуемо е(да ги набуташ), колкото и странно да ти звучи.....

Comment

Working...
                              X