If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КЛУБ " БУЛДОГ - БЪЛГАРИЯ "
София 1680, ж.к. "Бели брези", бл.33, ет.3, ап.6
Председател: Сергей Волхонский
Отг. по развъдна дейност: Валери Пеев тел. 088 661372
e-m@il: bulldog@techno-link.com
Обаждаш се на този телефон и председателя би трябвало да знае кога се очакват малки сладури. Надявам се тази информация ти е достатъчна.
Аййй pipi Благодаря ти най-най-сърдечно!!!ЕЕЕЕ Много ме зарадва да знаеш!! адски много ми помогна!!!
Ще те черпя,само да се засечем!
П.С. Благодарности и на всички останали,отзовали се на "молбътъ" ми
И специални благодарности към Г-н Търтей от Модераторния "кошер" - Че ме светна да си сменя Заглавието,че какъвто съм замаян...
Ха наздраве
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Интересувам се от Английски булдоци,дали има развъдници в БГ, цени???
Всяка информация е добре дошла..
Понеже тук в Австрия са адски скъпи И как става пренасянето на кученце от БГ в чужбина?Искат се паспорт, имунизации и др.Така ли е?
Благодаря ви предварително!
Приятен ден!
сега видях темата, че бях на морето, ако още се интересуваш мога да ти дам координати на хора от Булдог клуба в България, така че кажвай ако искаш куче "от извора "
ПС. не съм чела другите отговори, че няма време, сори ако се повтарям.....
--------------
ПС. видях, че са ти дали координати на точните хора от Булгог клуба.
успех!
и да знаеш, че тия кучета изискват доста грижи за хигиената (уста, кожа, etc.), че иначе миришат ужасно (както ти писах на ЛС).
lyuli, моля те недей така да говориш за тях. Аз също мисля да си взимам английски булдог, както и лабрадор. За сега само малкото пространство и 6-те котки ме спират. За съжаление скоро пак ще съм само с 2 писанки.
П.С.: Mapтo, на мен лично най-много ми харесаха варненските булдоци.
lyuli, моля те недей така да говориш за тях. Аз също мисля да си взимам английски булдог, както и лабрадор. За сега само малкото пространство и 6-те котки ме спира. За съжаление скоро пак ще съм само с 2 писанки.
П.С.: Mapтo, на мен лично най-много ми харесаха варненските булдоци.
Значи вече сме обзаведени с една малка дъвчеща всичко машина...
В крайна сметка пипи се оказа права... за да премине границата трябва само книжката с ваксинациите - другото е ако искаш да го записваш във местния клуб и Т.Н
ето я малката:
пътуваме към България
вече сме в къщи и правим първата беля
Не става само с Алфа, требе и акъл... Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
Alfa 33 91г. 1.3 RIP, Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v
Comment