Известие

Collapse
No announcement yet.

любими теми от форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• любими теми от форума

когато ми е криво винаги си отварям тема: снежинка? от 29 страница Форум Алфа Ромео 156/147/GT. Ако и вие сте се заливали от смях с някоя тема от форума пишете тук. Смехът е здраве
    Alfa Romeo 1.9 150 159JTDm

те тия чките теми не се виждат или ги няма

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

сега я поправих с малки букви и вече става с търсачката
      Alfa Romeo 1.9 150 159JTDm

Comment

Първоначално публикувано от allberti
        сега я поправих с малки букви и вече става с търсачката
        Той Нео има нещо друго предвид май

А иначе тая тема е баси яката
        как съм я пропуснал незнам хихихи
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Всичките ми любими теми са в коша
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku

Там там и аз и аз
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
              Първоначално публикувано от Kuku

Там там и аз и аз
              Винаги така става
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

Общо правило в живота - Хубавите ябълки - свинете ги ядат.

Перефраза за форумната действителност - Интересните теми - само мародерите имат достъп до тях.

п.с. Да има мераклии за мод екипа ?
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Не - само махни катанецо на кофата
                  sigpic

Comment

АААаааАаа - за такиз неща - търсете админите.
                    Прозите модове, моля не закачайте.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

А може ли цял раздел Тунинг и рацинг ми е любимия целия ама целия от до.Като теми -Кой с какво се е гонил,Алфа срещу НЛО,Алфа срещу Космическа совалка,Алфа срещу Балистична ракета и др.В тия теми следва-20стр как видеш ли с чипове,валове,гърнета и тъмни прозорци все пак има шанс Алфата и нито едно мнение какъв е резултата.След това други любими теми са дали да си купя Алфа или неква друга кола примерно Опел са са на почит у форума,макар че има милиони други теми за тоя въпрос, пълен смех и не дай си боже си купи и става страшно-аз съм алфист от малък,велики коли колко върви много и тн.След два месеца ремонти той я продава,купува си неква друга кола и почва храната по марката.
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                      Alfa Romeo 33

Comment

Е колега , извинявай ама какви теми може да намериш в най-идиотския раздел в този форум?
                        Там се пишат повече глупости от колкото във всички раздели във Форума - и то на КУБ.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                          ...какви теми може да намериш в най-идиотския раздел в този форум?
                          Ами именно защото е идиотски , интересни е смешни теми - бол

П.П. А иначе аз стари теми нямам време да чета (освен в техническия) - новите ми заемат времето.
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                          X