Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново Топ Гиър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отново Топ Гиър

От немския форум алфисти.де ми пратиха тия линкове - предаването е излъчено вчера

Зяпайте. Коментирайте. Аз го възприех с доста смесени чувства.

последните 30 секунди на това

http://youtube.com/watch?v=V5JtqquYfAE&feature=related

после тези

http://youtube.com/watch?v=5W5vRnVX5gw

http://youtube.com/watch?v=QeqomC2uy-c&feature=related

http://youtube.com/watch?v=YF8nmiPRrss&feature=related

http://youtube.com/watch?v=VQJUMO0sbcQ&feature=related

http://youtube.com/watch?v=BayVGrxU4FU&feature=related

избрани лафове

"The thing you have to remember is that Alfa is building a car to be as good as a car can be. Briefly."

"Hooooly Cow! ... itґs nothing to worry about, itґs just the exhaust. Itґs Alfas. They do things that youґre just not ready for."

"Okay, iґve got an automative failure warning light, break failure warning light, oil pressure warning light and the unmistakeable sound of a ruined gear box. And thatґs what I like about Alfas. No other Alfa in the world has all these problems today. They have different ones."
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

серията е много добра, но малко ме заболя сърцето как потрошиха колиците. Евала на Джеймс Мей за ГТВ-то! страшен кеф му беше!
    и един цитат още:

Jeremy Clarkson - I can't look at the front of one of theese, because i'm actually having a sexual exitement when I do. за ГТВ-то.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Хората си правят шоу и съм сигурен, че нито са искали да оплюят, нито да възхвалят Алфите. На мен лично ми беше забавно и не ме издразни нищо. Да алфите са красиви, да алфите имат сърце, да алфите се чупят и са много капризни, да трябва да караш алфа, за да се наречеш истински автомобилисти.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
        ....Jeremy Clarkson - I can't look at the front of one of theese, because i'm actually having a sexual exitement when I do. за ГТВ-то.
        Велик е просто.......
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

мдааа....
          а следващата неделя ще има състезание -новия нисан гт-р срещу влакът стрела в япония и ревю на алфа 8с
          точка

Comment

брех тия от BBC мноо бързи бре: This video is no longer available due to a copyright claim by BBC Worldwide Ltd.

Днес по обяд ис ги гледах ама не можах до края и сега си викам я да погледам...то не може....

иначе 75-цата ми беше фаворит!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
              брех тия от BBC мноо бързи бре: This video is no longer available due to a copyright claim by BBC Worldwide Ltd.

Днес по обяд ис ги гледах ама не можах до края и сега си викам я да погледам...то не може....

иначе 75-цата ми беше фаворит!!!
              Имаго вече в тракерите
              Замунда!
              ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
              ALFA 156 2.0 1999 - бивша
              ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Дръпнах го от замундата - с доста добро качество е.
                Иначе на мен лично не ми хареса особено стила на водене на цялото предаване. От една страна е привилегия ,че почти цялото бе посветено на трите алфи, но от друга си беше пълен резил, замазан накрая с няколко думи за adventure, friendship и алабала.Пълна гавра – още като видях, как изпраска вратата на спайдърчето и ми стана ясно какво следва. 75-цата след два завоя почна да се чупи отвсякъде, ГТВ-то на всеки завой извън пистата да оре , а за спайдъра да не говорим....Аре стига ве, чак пък така не е ..... Ако предаването беше направено специално да го гледат само алфисти, може би бих го погледнал от комичната му страна , но в случая си е гавра за мен...
                97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
                02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
                Accord i-ctdi 2.2 Executive

Comment

Върха на гаврата беше,когато отидоха на сбирката на феновете!
                  Тия се правеха на идиоти(може и да не са се правили),а на истинките фенове по погледа им личеше,че не им е много приятно!
                  ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                  ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                  ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

джеръми как съсипа колата
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Запазените екземпляри от тези модели струват повече отколкото платиха за 3-те заедно. А и във всяко предаване, в което се купуват стари коли и се подлагат на "изпитания" резултата е 3:0 за някоя автоморга. С изключение на оная тойота, която е в студиото им.
                      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Aми честно да Ви кажа на мен предаването ми хареса - казаха много хубави неща и гледах алфи. В повечето им предавания където купуват така разни коли за малко пари така ги поочукват и ги поразбиват независимо от каква марка са - ама предаването е хубаво и на мен пак казвам ми хареса.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Вие па какво се връзвате, това първо са хора които са карали всички суперколи които познавате . И по едно време се качват на 30 годишна кола .......Каква искате да им е реакцията
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                            Вие па какво се връзвате, това първо са хора които са карали всички суперколи които познавате . И по едно време се качват на 30 годишна кола .......Каква искате да им е реакцията
                            да и отделно на това тия коли бяха в ужасно състояние... на спайдера нямаше нещо ел дето да му бачка... на 75-цата мотора едвам смогваше да работи нормално(3.0 V6), съединителя на гтв-то също беше в окаяно състояние... е за тия пари при тях явно толкова...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155
                              Първоначално публикувано от Orm
                              да и отделно на това тия коли бяха в ужасно състояние... на спайдера нямаше нещо ел дето да му бачка... на 75-цата мотора едвам смогваше да работи нормално(3.0 V6), съединителя на гтв-то също беше в окаяно състояние... е за тия пари при тях явно толкова...
                              Нормално е да са в такова състояние колите представете си ако си купиш гтв в България за приблизително 2500 лева смехх
                              ноо въпреки това не ми се пондави много предаването не го гледах с усмивка както дръг път като споменат "алфи"
                              Alfa romeo 145

Comment

Working...
                              X