Известие

Collapse
No announcement yet.

За модерната азбука:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За модерната азбука:)

Колеги... може ли някой да постне превод и значение на тези... фешън символите сега

g04z1d8к1f1.....

Ама излагаме се... има вече доста никове написани така пък...
    някой от нас изобщо не можем да си ги преведем
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

l33t h4ck0rz pwn u
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      l33t h4ck0rz pwn u
      Разбраф та ва
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Този ник означава - Здравейте драги интернет потребители аз се казвам Първомайчо Първомайчев и съм от Първомай. Детството ми протичаше в необятните планини на прекрасната ни родина , очаквах всяко лято с нетърпение, за да отида на море и да хапна цаца. Баща ми беше примерен колхозник , а майка ми работеше на птицефермата. Завърших 3-ти клас в разцвета на силите си ( на 35 години ). И след завършването станах бизмесмен. Започнах от малко ( продавах магданоз на листа ) но сега вече съм горд собственик на сергия в мегаполиса София на най живописния пазар в "Красно село" . Случайно попаднах на една странна машина в магазина която можеше да показва разни неща , да издава звуци и да влиза в интернет ...... И така в един прекрасен слънчев ден си свалих обувките и влязох в ИНТЕРНЕТ...

Да продължавам ли ?
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
        X