If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти гледай какви хора пишат в тоя форум на стреит реисовете....
Само ти защо си хабиш нервите там...
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
ма не ми ве ясно защо им се спичаш толкова на тия пикльовци !!!
от известно време и аз се захванах да им чета форума с надеждата да намеря някоя полезна информация но се оказа че само ме развеселявят с тъпите си изказвания,представи си колко са зле тия момченца щом си мислят че опел астра GSI и голф 2 GTI са тунинг автомобили
а и за мен стреет или както каза КГБ "стреит" реисинга (състезание направо) е пална идиотщина. я им дай малко завойчета и им гледай сеира
има едно всеобщо предубеждение към италиянските автомобили и то е на тъпи и ограничени хора гледащи да са в тон с околните а не да следват своите интереси (сноби)
samo 6te vi dam edin syvet da ne se zaqjdate sys sobstvenici na drugi marki za6toto e typo vseki si e re6il kakvo da kara vednyj samo hodih na bojuri6te v sofiq i osven na jorko puntoto druga italianska kola ne vidqh(ne broq 3ta starta na moqta bangiq )
taka 4e ako nqkoi si misli 4e mnogo mu varvi kolata da otide i da probva... sfetofarni gonki i malko vyrtene na gumi ni6to ne ozna4ava
ostavete drugite da si karat tehnite, nie 6te si karame alfi i 6te im se radvame .... zaqjdaniq i pluene na drugi marki e nai malkoto nedostoino
o6te pove4e 4e pove4eto ot vas edva li sa karali ili sa zapoznati s opel vw
bmw i tn...... mir da ima
и аз мисля като въгъзъ. Заяждането е много детинска работа, а и има неща, които са за уважение в другите марки и е тъпо да се пренебрегват. Например Ауди Куатро от 80-те години си е чиста класика и така... сигурно има и други такива примери. Мисля си,че и привържениците на немските марки, които имат реален поглед върху нещата също имат за какво да ни завиждат, защото знаят за силните страни на нашите италианки
Пример: Ония ден един приятел на баща ми, който е върл карач на VW (сменил е към 6) пробва мойта кола и като слезна думите му бяха "Няма кво да говорим, давай да ги трампим"
Та, алфата беше оценена и от един германист
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
нещо май не ме разбрахте
един колега каза че е пуснал тема във форума на тунинг.бг и админа му я заключил
та ставаше дума че не трябва да им се спича на тези пикльовци и дадох за пример че неразбират толкова за колкото се изказват с примера че смятат голф 2 гти и астра гси за тунинг автомобили
не сум казал че голфаджиите са смотани тъпи и т.н.
всеки сам избира какво ще кара и как ще го кара
Не знам за вас ,ама на мене ми се гади като видя голф-2,ауди80 или бмв 318 .Един ми спореше ,че АЛФИТЕ не били готини .Попитах го дали е карал някога ,и тои ме изгледа като теле.Е такива ме дразнат,не се ка4вал никога в АЛФА ама спори.
Всичките ми приятели са Голфаджии,всеки ден ми се репчат с думите че техните коли са по здрави,по икономични и по бързи дори!!!! След дълги спорове или убеждения подкрепени с факти от моя страна те млъкваха и завършваха със приятелското:А бе мани ги бе дей..а и тъпите Алфи....Нито споря с тях нито говоря за коли дори само ги слушам.....и като кажат някоя глупост.......ме поглеждат и се изчервяват! Така че момчета всеки си има глава на раменете естествено че с приятелите си неможе да се карате до такава степен(критична)Само едно допълнение:Всеки път когато тръгнем някаде на разходка сме няколко каруци и една кола(на автора)стигало се е до караници кой да се качи при мен!!!А аз се смея ама якоооооооо!
Live a guidare la mia bella macchina,guidare per vivere e sentire il battito del mioCUORE SPORTIVO145 1.9 JTD с джанти от Милано и новия цвят BLACK DAITONA FERRARI EX.bella 33Imola''156 2.4JTD''GTV
Съгласен съм с Pooh ама и не то4но Са ако някой(един приятел) с БМВ 316 ще ми вика 4е всичко Италианско е боклук и нестава за нищо и аз да мълча и да кимъм с глава като олигуфрен е няма да стане!
Само прай опити да върти гуми само го хвали как тва било как онова било как късал всички и само повтаря " Трите букви тва е истината" Един друг приятел с Ланча Тема взе да вика трите букви-К О Ш и си е точно така.Са то си е негово БМВ-то амо що ше обижда всичко Италианско.Някой просто си го просят!Качихме се в Алфата направих няколко кръгчета,качихме се в БМВ-то направихме и с него няколко кръгчета и накрая сам сви джуки и каза че Алфата е много по-добра и повече го кефи ама тва ме дразни че говорят простотиите а после мислят!
Адски си прав, приятелю... И съм на 100% съгласен с теб! Наскоро и аз промених (може би завинаги...) мнението на един колега с Голф 3 ... пича яко се надъхваше как каручката му била невероятно возило, как страшно дърпала и колко много вървяла ... И аз го "повозих" малко из града, след което човекът каза (буквално предавам думите му) :
"Абе Голфа си е добър, ама твойта Алфа направо ми скри шапката. Ако реша да сменям колата, ще си търся като твоята"
imah audi 80 (selska mechta) bialo pri tva prodadoh go zashtoto me beshe sram da go karam veche zashtoto po goliama chast ot kontingenta det gi kara teia koli sa cigani i pensioneri sashto takiva selski me4ti sa kalibrite zabelejete povecheto kalibri kakvi gi karat ne che niama i hybavi kalibri na 4ernoto bialo ne moje da se kaje ama povecheto sa cigani vaobshte tolkva sam razo4arovan ot nemskite kaski che moga da gi plyia do ytre povecheto hora prosto sa predybedeni che italiankite ne stryvat..... samo deto italiancite im misliat sichko na tapite nemci kato zapochnem ot dizaina pininfarina i stignem do dvigatelite aa varha na aisberga mi e kato niakoi mi kaje che italiancite ne mogat da praviat DIESEL Kajete mi koi izmisli Comonrail?????????? FIAT i magnet mareli i posle sichkite kasketski avtomobilni kompanii i PEUGEOT kypiha licenza ot magnet mareli i fiat i po4naha da praviat segashnia hdi diesel koito go hvaliat syper mnogo dobre che beshe FIAT da im go izmisli inache ..... i posle italiancite ne mogat da praviat koli.
Comment