Известие

Collapse
No announcement yet.

ндааа софето запада - урааааааааа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от търтей
    30 км * 10/100 на ден
    бирата 2.5 лв
    наем 400-500 евро
    кафе 0.8-1.2
    домати 1,4

Шшшшш ей баровец! Я по-полека с цените! 5 години живея на квартира и вече сменям 3та, а последния месец обиколих сигурно 20 апартамента. Тея 400-500EUR са си баш лукс. Предната ми квартира беше супер свеж тристаен апартамент 100кв/м в Овча Купел за 450лв, a сега плащам 280EUR в идеален център за двустаен 70кв/м. Вярно, че в Ямбол цял етаж от къща е 100-150лв, ама заплатите да не мислите, че са 1000лв?

Бирата явно си падаш по скъпите марки. :P

Кафето е толкова наистина, че на места стига и до 2лв.

Доматите до нас са 0,99лв/кг а динята е по 0,40лв/кг (и стават за ядене!!! :P )

Дрехите тук са евтиния, стига да знаеш къде да пазаруваш. Хубавото е, че постоянно правят нови магазини, а стоките са винаги актуални. В Ямбол продават все още маратонки и дънки от 1999г с цени каквито са били тогава, че даже и по-скъпи. За 50лв тук мога да си взема две готини качествени тениски и къси дънкени гащи без никакъв проблем, а в Ямбол знаеш ли кога? Е, от битака може да се барнеш с един ADIBAS.

Наистина има и скъпи, но има и евтини неща в София. Много е относително всичко. Но транспорта наистина убива всичко живо тук.

Comment

Първоначално публикувано от Sraaaaa
      30 км * 10/100 на ден
      бирата 2.5 лв
      наем 400-500 евро
      кафе 0.8-1.2
      домати 1,4

Шшшшш ей баровец! Я по-полека с цените! 5 години живея на квартира и вече сменям 3та, а последния месец обиколих сигурно 20 апартамента. Тея 400-500EUR са си баш лукс. Предната ми квартира беше супер свеж тристаен апартамент 100кв/м в Овча Купел за 450лв, a сега плащам 280EUR в идеален център за двустаен 70кв/м. Вярно, че в Ямбол цял етаж от къща е 100-150лв, ама заплатите да не мислите, че са 1000лв?

Дрехите тук са евтиния, стига да знаеш къде да пазаруваш. Хубавото е, че постоянно правят нови магазини, а стоките са винаги актуални. В Ямбол продават все още маратонки и дънки от 1999г с цени каквито са били тогава, че даже и по-скъпи. За 50лв тук мога да си взема две готини качествени тениски и къси дънкени гащи без никакъв проблем, а в Ямбол знаеш ли кога? Е, от битака може да се барнеш с един ADIBAS.

Наистина има и скъпи, но има и евтини неща в София. Много е относително всичко. Но транспорта наистина убива всичко живо тук.
      ШШШ кви са тия баровски кошери за по 400-500 евро бре. Той търтейот е бохем за това сигурно. И недей така с другите цени - Джак-а в Брилянта е по ефтин отколкото в бургаските кочинки
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Абееее, кво стааа бееее
        Стигнах от "Надежда-4" до 5-те кюшета за 11 минути
        sigpic

Comment

колега от къде си ги купуваш тези тениски и ДЪНКЕНИ гащи за 50 лв?!?!? една свестна тениска ти е 30-40 лв минимум при това от нисък клас марка. среден клас са по 70-90 лв, а висок клас марка са над 180 лв. къси кащи читави под 50 лв нема. наем на апартамент не знам колко е ама сипвам 50 лв бенц (20.5 л. някъде) и минавам 140 км с мноооого зор. едно излизане вечер на кафе/пица/бар за по сокче е минимум 5 лв. ако си с девойка става страшно. не знам за джака в Бургас но миналата седмица за голям двак и кола палтих скромните 15 лв. по спомени. въобще тука си е ебало майката. а относно коментара за доказването че сме по-добри от колегите от другите места - ми никой не го твърди това, но просто повечето хора идващи от други градове се навиват да работят за по-малко пари и подбиват пазара на труда. защо работодателя да ми плаща 3000 лв като може да плаща на някой 1000 и той да се напъва да се доказва защото в противен случай ще се върне на село а? нема логика. в стремежа си да останат тук колегите са склонни да правят компромис със заплащането. и нема смисъл да си говорим как в София било евтино защото с смешно!
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Sraaaaa
            30 км * 10/100 на ден
            бирата 2.5 лв
            наем 400-500 евро
            кафе 0.8-1.2
            домати 1,4

Ако мислиш, че в София за 50 лв. си купуваш нещо марково (освен тениска) много се заблуждаваш! Много са ми смешни тия полу-легални магазини дето нямат табелки и се носи мълвата от уста на уста, че там се продават маркови дрехи или пък подобните на тях с надпис пред вратата- Маркови дрехи...
            Lexus IS200

Comment

Мен пък са ми много смешни магазини който продават нещата на цена х3 а само етикета е различен.
              На марки не робувам - избирам това което ме кефи.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

А бе кво се хванахте за това"марково". Айде кажете ми дали истински марково ще струва по-малко в друг град, отколкото е София. Факт е, че ако ставнявамв стоки с еднакво качество, цените са си почти еднакви. Тениска на някой пазар в София струва колкото такава на пазар в Благоевград, примерно. И ако влезнаш във Фирмените магазини на някоя марка, в който и да е град, цените са почти еднакви. Това е.
                А иначе всеки пазарува според стандарта си.
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                  Мен пък са ми много смешни магазини който продават нещата на цена х3 а само етикета е различен.
                  ...
                  освен това, различният етикет рядко ти гарантира очакваното качество.

...
                  На марки не робувам - избирам това което ме кефи.

всъщност, може би само по отношение слънчевите очила се втелясвам и ползвам конкретна марка.

останалото е дрън-дрън.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Абе за много неща може и да гледам марка , но за дрехи специално - за мен е безумно.
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Абе за много неща може и да гледам марка , но за дрехи специално - за мен е безумно.
                      бе ти си безумен, та не се давай за пример
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

[quote=търтей]
                        Първоначално публикувано от "pr_00f":2nkimxgt
                        бе ти си безумен, та не се давай за пример [/quote:2nkimxgt]

е, хайде сега.
                        как пък всички изведнъж се извъдихме от "големото добр`утро", не ми е ясно.

моите кумове имат фабрика за тениски и производни и трябва да ти кажа, че техните неща ме обслужват достатъчно време и дори сравнено с други, които по една или друга причина се намират в гардероба ми и носят етикет с гръмко име, са, ако не по-читави, то поне наравно.

така че, айде нема нужда чак па толко.

мигар, са ни повивали в пелени гучи или са ни пудрили бебешките задници с долче и габана, че да станем това, което сме.
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

[quote=Ранобудниче][quote="търтей":21zmc58p]
                          Първоначално публикувано от "pr_00f":21zmc58p
                          бе ти си безумен, та не се давай за пример [/quote:21zmc58p]

е, хайде сега.
                          [/quote:21zmc58p]

маци как точно стигна со този извод

Comment

[quote=търтей][quote="Ранобудниче":1v6rvqh9][quote="търтей":1v6rvqh9]
                            Първоначално публикувано от "pr_00f":1v6rvqh9
                            бе ти си безумен, та не се давай за пример [/quote:1v6rvqh9]

е, хайде сега.
                            [/quote:1v6rvqh9]

маци как точно стигна со този извод [/quote:1v6rvqh9]

маци, днес съм талантлива.
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

[quote=Ранобудниче][quote="търтей":hwulgh9z][quote="Ранобудниче":hwulgh9z][quote="търтей":hwulgh9z]
                              Първоначално публикувано от "pr_00f":hwulgh9z
                              бе ти си безумен, та не се давай за пример [/quote:hwulgh9z]

е, хайде сега.
                              [/quote:hwulgh9z]

маци как точно стигна со този извод [/quote:hwulgh9z]

маци, днес съм талантлива.[/quote:hwulgh9z]
                              е само днес ли слънце мое

Comment

[quote=търтей][quote="Ранобудниче":1u6ydprx][quote="търтей":1u6ydprx][quote="Ранобудниче":1u6ydprx][quote="търтей":1u6ydprx]
                                Първоначално публикувано от "pr_00f":1u6ydprx
                                бе ти си безумен, та не се давай за пример [/quote:1u6ydprx]

е, хайде сега.
                                [/quote:1u6ydprx]

маци как точно стигна со този извод [/quote:1u6ydprx]

маци, днес съм талантлива.[/quote:1u6ydprx]
                                е само днес ли слънце мое [/quote:1u6ydprx]

днес особено, да не кажа - изключително.

само не разбирам що оста`йхте спамерската тема да потъне.
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X