Известие

Collapse
No announcement yet.

Ванката пожарникаря :-)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ванката пожарникаря :-)

Дали някой друг вече разгледа новата "Една седмица в София"?

Има едно симпатично каренце за Италфест 2005. Три страници след него попадаме на въпросния Ванката Пожарникаря, според който (с едри букви в подзаглавието, после доста цветисто и в текста):

"Не ми говори за жабарски коли - от мен да знаеш - тия, дето правят спагети, не могат да правят коли"

"Бяха ми оставили на съхранение една Алфа Ромео. Тъкмо я изкарвах от гаража и след 10 метра се счупиха скоростите..."

"Мерцедес са единствените"

и още доста в същата стилистика Баси PR-а се е получил...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Какво е тва "Една седмица в София"
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от alf
      Какво е тва "Една седмица в София"
      !!!!!!!!!!!!!????????????? Ти не беше ли в рекламния бранш??? Ич биля бива ли тъй да не знайш

Тва е едно книжле от сорта на Програмата (безплатно рекламно), само че много по-яко, нещо като мини-лайфстайл списание - има го из повечето поносими кръчми, в кината...
      Стана яко реклама, ама не е користна (не съм свързан с тях), чисто фенска е

Comment

Re: Ванката пожарникаря

Първоначално публикувано от bass
        "Не ми говори за жабарски коли - от мен да знаеш - тия, дето правят спагети, не могат да правят коли"

"Бяха ми оставили на съхранение една Алфа Ромео. Тъкмо я изкарвах от гаража и след 10 метра се счупиха скоростите..."
        ега му се строшат и неговите на голфо, ега...
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: Ванката пожарникаря

Първоначално публикувано от valjo
          ега му се строшат и неговите на голфо, ега...
          Твърди, че карал МерсЕдес (и веднага се сещам за съответния психологически еквивалент на голфа - 190D )

Comment

не по-добрия 123 - 200д с зелен китеник антистатици махащи ръчички и диск, броеница и кръстче висящи на огледалото
            а за брошурката да си призная досега не ми е попадал такъв спам
            '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
            '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Абе не се косете - то пожарникар момчето-толкова си и разбира. Най много да разбира от Зил-пожарна кола. Аз просто като знам пожарникарите колко свободно време имат - поне да вземе да почете повечко, а не да говори приказки чути на игра на табла или карти по време на дежурство.
              П.П. Аз прочетох само за Италфеста на 4страница и чак сега видях това
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Що да е анти бе, баш реклама си е - значи само такива гащници могат да плюят италианските коли !
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

пожелания от Ванче михайлов

За такива простаци се отнася това:
                  ЕГА ПУКНАТ СИТЕ,ОТ МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА,КОРЕМЕН ТИФ,БУБОННА ЧУМА,САЛМОНЕЛА,ДЕЗИНТЕРИЯ,СИФИЛИС,СПИН,ЕМБОЛА И ДРУГИ ЗАРАЗНа БОЛЕС
                  Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Re: пожелания от Ванче михайлов

Първоначално публикувано от virusalfa
                    За такива простаци се отнася това:
                    ЕГА ПУКНАТ СИТЕ,ОТ МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА,КОРЕМЕН ТИФ,БУБОННА ЧУМА,САЛМОНЕЛА,ДЕЗИНТЕРИЯ,СИФИЛИС,СПИН,ЕМБОЛА И ДРУГИ ЗАРАЗНа БОЛЕС
                    На мен такива не ми пречат (стига да не се налага да си говоря с тях де). Даже напротив - заради тази прослойка, работеща с тези и слухове отпреди 20 години, човек все още може да си купи сравнително рядка, бърза, красива и комфортна кола за смешни пари

Аз затва и не съм много фен на насиленото популяризиране на марката (коментирано нейде из другите раздели), щото ще стане като с Ауди, примерно - една сутрин всичкото селяк се усеща, че фирмата е дръпнала яко за 10 години (през което време на пиедестал е само Мерцедес) и айде - юруш на маслините... сега А6, А8, ТТ са повече от голфовете, едва ли не...

Comment

човек все още може да си купи сравнително рядка, бърза, красива и комфортна кола за смешни пари
                      Е тва си е абсолютната истина............

П.С. След като повозих един пич дето и той е чувал разните глупости за италиянските автомобили и като разбра за колко пари съм я взел и според мен изобщо не ми повярва...
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Working...
                      X