Известие

Collapse
No announcement yet.

Сериозно изказване!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сериозно изказване!

Не знам до колко е вярно и опасно, но ако е така както се казва в това видео нещо в мен ме подтиква да се плаша.

http://youtube.com/watch?v=SgdtpchnvoU
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

глупости, според мен.
    Ако трябваше да вярвам на всеки, който, ей-така, уж много добре знае нещата от първа ръка, ненам кога трябваше да е изчезнала планетата барабар с цялата звездна система/
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Много неубедително чете....
      sigpic

Comment

оправи си заглавието че с това изакване помислих че правиш реклама на летния грип

Comment

http://money.ibox.bg/news/id_1582159644

OPS Ето и статия
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

За достоверността не мога да кажа нищо, но поне да го беше прочел 2 пъти предварително, та да не се запъва
            166, 2.4 JTD'00

Comment

1) Пише се иЗказване
              2) Ко се подигравате на чиляка? И аз като искам да каже нещо си го пиша и после го забравям за да мога да сричам по-добре. Мчи тъй ами я кво гладко му тече мисълта. "Казвам се Георги Котев" - успя да го произнесе само за минута и половина
              3) В Статията е Иван Котев, а в клипчето Георги Котев. Въобще изобщо. Може и да е рожба на франкофони те са с повече първи имена.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Менението не е мое, обаче ми хареса:

Ние българите, като народ, по време на цялата си история, винаги сме предавали и унищожавали апостолите си, вместо да ги следваме. Тези коментари тук го доказват. Много трябва да сте попрочели и да сте се поинтересували преди да се "изсерете" пред всички с тия си думи в коментарите. Човека е явно притеснен, написал си е речта предварително, за да е сигурен, че ще предаде посланието на вас невернци - заради вас се е постарал. Тезата за конспирация някак си издиша - запада ако искаше да ни затрие така скъпия АЕЦ има други начини. Европа няма интерес от енергийна криза тук на Балканите. Просто ние сме си тъпи, дезорганизирани, мрънкащи копелета - народ без претенции, без граждански позиции и принципи, смрад. Затова всичко е такова никой не ни е виновен. И предивд всичката смрад в цялата държава абсолютно вярвам, че и в АЕЦ-а смърди.

В най-добрия случай ни се продава второ качество гориво, като на второ качество хора без съответни служби в АЕЦ да са се усетили. Само че човека споменава за структурни промени - може би службите за контрол са изолирани и са в невъзможност да осъществяват пълноценен контрол. Слушайте внимателно преди да ръсите думи наляво и надясно. Я си представете, че Котев наистина прави това което прави. Тогава дали няма да сте жалки мизерници??
                Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Проблема в Бг е че всеки е готов да ощети държавата с 100лв за да прибере 5 и в АЕЦ ако е същото въобще не се учудвам. Навсякъде е едно и също . .
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                  X