If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ми, струва ми се, че проблемът ще да е в спукана задна дясна гума.
това, обаче, съвсем не ми хрумна на момента - докато стърчеше с колелата нагоре, немаше особени предпоставки за подобна мисъл, а адреналинът от каране и пукане на гума до момента ми беше непознат.
така и не разбрах какво се случва, колата просто излезе от релси на един не особено сериозен завой, с не повече от 70-80 км/ч.
при всяко леко завъртане на волана сякаш някой го дърпаше и цялата кола се поднасяше в съответната посока, без всякакъв контрол.
накрая просто се нацепих (както видях после) между няколко бора и един билборд (дори не успях да ги уцеля, толкоз съм смотана), забих муцуна в един трап и се обърнах на таван.
коланът ме задържа във въздуха и спаси и без друго кухата ми кратуна от разбиване.
вратите имаха собствено мнение по въпроса с отварянето, та се наложи да изпробвам здравия си задник, ама като си представих как вися наопаки с пълен догоре резервоар, сметнах, че треа изляза и нема друг вариант. между другото - опитът проработи.
та, като цяло - това е.
не помня много (ма като че ли немам особено желание да помня повече от никак )
малините са гадно нещо, когато треа пълзиш между тях нощно време - за ядене пО ги бива
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Евала момчета ! Трябва да се взема пример от вас !
А за нашата дама...аз и казах каквото имах
Вальо ме навигираше по телефона минути след случката. Някой трябваше да ми каже дори "Звънни на полицаите" (даже не ми беше минала през ум тая мисъл). Издири ми хот-лайна на застрахователя, телефона на Глиган-овата пътна помощ и ме изтърпя да му точа телефонни сополи до късна доба.
Лъки се озова наблизо малко по-късно, на прибиране от Ловеч и изтърпя мрънканиците ми до сутринта (вкл. - прибра ме в Сф).
Глиган-ът пристигна малко по-късно с камиона и с брат си, два часа дружно мъчиха любимата, докато излезе от трапищата, в които беше навряна, само ме гониха да ходя на топло в колата (пък и за да не гледам).
Какво да кажа.. освен едно огромно БЛАГОДАРЯ.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Радвам се, че си добре. Майната им на ламарините, тамън ще си купиш нова и по-готина Алфа. Тамън и оправиха климатика и другите проблемчета на 145-цата. Абе здраве да е...
Евала на колегите, че са се отзовали и са помогнали. Но това е нормално в тоя клуб, както вече си установила
Важното е,че ти си добре и си жива!Ламарини се правят и купуват,но живот не!Аз също преди 10 дни претърпях тежка верижна катастрофа,от колата нищо не става,но съм благодарен,че останах жив ,защото можеше много по-зле да е!Така че не му мисли много за колата важното е,че ти си жива и здрава!
Comment