Известие

Collapse
No announcement yet.

Най разбитият път в България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

хехе
    минете по околовръстния път на велинград
    от клептуза до изхода на града към пазарджик
    нема да коментиран нищо конкретно
    само ще спомена че ако на некой му требват
    резервни части - там е мястото
    около банкета е пълно с такива
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

хохо скоро някой да е минавал прохода твърдица елена ?
      дори и да ви се наложи не го правете!!! там асфалт изобщто няма, карате в продължение на наколко часа по горски път с дупки колкото колите ни...
      Lexus Is200
      Honda CBR 600 F4i

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
        от елин пелин за софия пътя е отвратителен ,дупките са дълбоки поне 30 40 см
        чаках някой да го каже.имаше и протест на жителите от елин пелин и от мусачево за състоянието на пътя и сега са започнали да го ремонтират.така че хора дерзайте иначе това ще е постоянна рубрика в нашия форум.
        sigpic
        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
        BMW E30
        BMW E36

Comment

значи трябва да се радваме .... аз си мислех че има само един път към европа , а я вижте колко пътища към европа имаме.....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

от западния вход на с.челопеч посока софия до разклона на с.буново и от с.долно камарци до разклона на горно
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm

Comment

Първоначално публикувано от ферарист Покажи съобщение
              значи ти е време да се разкараш към търговишките села, и ако си жив, към разградските.....
              а и що си учуден - в челопеч наскоро гърмя - може от това да е.....

гърмя ама в челопечене, село до софия, а онова /челопеч/ е друго, то и аз ги бъркх де, докато не грмъна и се разбра работата,
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

елин пелин- гайтанево , след априлово(демек крайната отсечка)- като клекнеш у дупката и нема да те закачи рейса никогиш...
                от община горна малина са заделили пари за реставрация на тоя път... ама не се знайе кога ще е
                а там дигнахме 190 с един голф 2 gt sinchro...

дет' се вика дупки, дупки и между тех асфалт

Comment

Няколко участъка:
                  Панагюрски колони - Пирдоп, за бога братя не се лъжете да минавате по този път - кошмар е.
                  Пътя Асеновград - Кърджали отсечката между с. Новаково до разклона за с. Паничково дупки по 15-20см дълбоки през 20-30 метра и ако се увлечеш от пътя става лошо я джанта я картер .
                  ALFA ROMEO 145, 1.4, Twin Spark, 1997g.

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                    за търсачи на силни усещания предлагам от карнобат за варна през айтос,дъскотна пътя се казва "ДЮЛИНСКИ ПРОХОД".аз се върнах и по царския.
                    Малко си объркал проходите колега... Айтос - Дъскотна - Провадия е проходът Айтос - Провадия и е в отлично състояние на асфалта, само дето е тесен и трябва да се внимава със забързани тирове..... "Дюлинският проход" дублира прохода "Слънчев бряг" и наистина не е много за минаване. КОлкото до Златица - Панагюрски колонии - Панагюрище - Там и с джипа е дискомфортно...... Ако искате да видите обаче разбит път трябва да минете от Тервел за Дулово, през Межден.... Малко му остава да стигне Твърдица - Елена.....
                    AR 166 2,4 jtdm
                    NT II 2,7 tdi
                    Peugeot 206 1,1
                    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                      Малко си объркал проходите колега... Айтос - Дъскотна - Провадия е проходът Айтос - Провадия и е в отлично състояние на асфалта, само дето е тесен и трябва да се внимава със забързани тирове..... "Дюлинският проход" дублира прохода "Слънчев бряг" и наистина не е много за минаване. КОлкото до Златица - Панагюрски колонии - Панагюрище - Там и с джипа е дискомфортно...... Ако искате да видите обаче разбит път трябва да минете от Тервел за Дулово, през Межден.... Малко му остава да стигне Твърдица - Елена.....
                      колега не съм ги объркал,след като минах айтос,на кпп-то хванах на дясно и нататък познай кво стана.за този дето ми говориш ти го знае "всяко хлапе",и не се казва "дюлински проход"там е патя за провадия посока за варна.аз хванах у прекия ,ГОЛЯМА ГРЕШКА".

Comment

Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                        колега не съм ги объркал,след като минах айтос,на кпп-то хванах на дясно и нататък познай кво стана.за този дето ми говориш ти го знае "всяко хлапе",и не се казва "дюлински проход"там е патя за провадия посока за варна.аз хванах у прекия ,ГОЛЯМА ГРЕШКА".
                        Дам, прочети внимателно пак какво съм писал.... Този за който говоря с хубавия асфалт се казва Айтос - Провадия и Дъскотна е населено място от този проход. Тозо маршрут за който ми казваш е пряк път между двата прохода - Айтос - Провадия и Дюлински. Иначе Дюлинския е между Каблешково и Рудник....
                        AR 166 2,4 jtdm
                        NT II 2,7 tdi
                        Peugeot 206 1,1
                        AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от BaiJedi Покажи съобщение
                          Днес имах нещастието да мина по "пътя" от Челопеч до Панагюрище. Е такова чудо нема. Все съм виждал лунен пейзаж,ама това там е като след бомбардировка. Не знам дали има друго място в БГ по-разбито от това. Невероятно как изкарах колата цяла от там. Да се смее ли човек,да плаче ли...

Там преди време изгубих двата таса на алфата . Сега съм с алЮминУви Жанти и никой не може да ме накара да мина от там. А за пътища от подобен тип - колкото искаш. Преди месец в едно пътуване до Тополовград направих двете джанти на пунтото на зарчета в един ров от 30-40 см на средата на пътя. Примери хиляди, но въпроса е докога ще се търпи това? Тези от които зависия хич не им пука - то от луксозните им лимузини усеща ли се нещо от пътя....Да им дадат по една 145-ца за служебна и друга песен ще запеят
                          Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

Comment

2 пътя имам на сметката си
                            единият в родопите Батак - Девин, преди го имаше на картата, сега го няма.
                            Оказа се, че след една супер красива живописна панорамна гледка следва нещо, което някога е било път за камиони за сваляне на дървесина, после за отичане на сняг, после... каквото е останало - коловозите са станали нещо като вади на пресъхнали реки през август. На равното се излиза в едно блато, т.е. пътят минава през блатото. Това го минах с Микрата преди 4-5 години, няма забравяне. Вече го няма на картата.

Другият е Шумен-Лозница-Попово, път 51 - продължава за Бяла
                            Пътят е в поле, коли минават, но беше швейцарско сирене, сега нямам никакво желание да го пробвам пак, преди 4 години пак го пробвах
                            от типа - дупки и между тях асфалт
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

За Мелник стария път-участъка от с.Хърсово-с.Виногради до съединяването на двата пътя.Който мине оттам без да счупи нищо все едно има 5-ца от тотото!ЕГА умре кмето на община Сандански!!!
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X