Известие

Collapse
No announcement yet.

Евала на наш'та полюция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Евала на наш'та полюция

Ей утре ако не ида да ги почерпя пък на ...
    Имаме едни съседи ... живеят в квартала от има няма 4-5 години ... страшно нагли парчета ... дойде лято и през вечер без значение дали е средата на работната седмица те си канят гости на двора , говорят на висок тон , карат се , надуват телевизора който седи през цялото лято навън и от 7 сутринта всички около тях сме принудени да слушаме сутрешният новинарски блок,всички сапунерки и каквото там ви падне плюс рекламите за космодиск ... обаче никой не казва нищо на тез цървули , а къщите ни са непосредствена близост ... с извинение мога да ги чуя дори когато си попръцкват ... Та майка ми утре е първа смяна на работа и носи отговорност за 30 деца , има адски зъбобол и стаята и гледа към двора на ония ... също както и моята !
    Чувството е да си като на пазар в 12 часа по обяд.

Писна ми ... опитах се през джама да ги помоля да пазят малко по - тихо , но дори не ме чуха !

Обадих се на Полюцията ... дежурният каза че колата е в близко село и няма да може да дойде веднага , но като се върне ще я прати ......... и викам си аз ... айде е..ха майката на доверието ми на органите на реда!
    Е да ама не,след 20 мин дойде патрулка и им написа актче на тия селяндури....забравих да кажа че са собственици на някаква кръчма и явно като се съберат с хора се унасят и забравят че това не е кръчма , а жилищен квартал!

БРАВО чичко Полицай , Благодаря ти!

Това с акта обаче не накара маймуните да млъкнат,сега се чудят кой е подал сигнала и са още по - шумни от преди половин час! Та ... явно на такива като такива като тях трябва веднага да им се взима парична глоба ... ужасТ...тъпаци!

Имаме съседи с малки деца,стари хора,болни такива,работещи ... ама те понеже са баровци сега ги слушам да си обсъждат как нищо не е станало и как те имали право да вдигат шум като всички останали ... само дето никой друг не шуми по това време на ноща!
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

При мен положението е същото , само че не се събират семейства , а едни малки нагли наркомани . 3 пъти съм викал полиция , пишат има актове , но ефект никакъв . Та до преди 2 седмици когато най-културно си свалих мрежата в 3 сутринта и изпразних 1 пълнител халостни . От тогава не са вдигали шум .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Да се изкажа като юрист - само бой ги оправя такива ! За съжаление са прави, че ще им пишат актчета, а те ще си ги слагат на оная работа . Да ги осъдиш - не можеш, процедурата по изваждане от дома е дълга и сложна, а даже не съм сигурен дали е приложима в случая, защото както разбирам, не сте етажни собственици. Така че, най-добре се съберете с другите пострадали и ги респектирайте . Разбира се,без да нанасяте средни и тежки телесниповреди.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

кольо демек викаш да ги наритат по бъбреците
        ем не остават много следи ем пикаят кръв?
        ебати лошия човек дето си
        това ли те научиха в уни-то бе мамин златен
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          кольо демек викаш да ги наритат по бъбреците
          ем не остават много следи ем пикаят кръв?
          ебати лошия човек дето си
          това ли те научиха в уни-то бе мамин златен
          Начи, първо, тва не се учи в унито, а в училището на живота .
          Второ, тва с бъбреците е точно средна телесна повреда - член сто двайсе и ебемтикой от НК.
          трето, сички знаем, че СУ-то е пълен тестис.
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex
            При мен положението е същото , само че не се събират семейства , а едни малки нагли наркомани . 3 пъти съм викал полиция , пишат има актове , но ефект никакъв . Та до преди 2 седмици когато най-културно си свалих мрежата в 3 сутринта и изпразних 1 пълнител халостни . От тогава не са вдигали шум .
            Alfa romeo 145

Comment

Според мене има два варианта .... или тампони за ушите за вас или тампони за устата за тях
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ситуацията има развитие....ония се вкиснаха яко след като им връчиха акта ... и ги чувам как бясно коментират с приятелите си до 2 и половина ... след като си тръгнаха половината селяндури ония започнаха да си говорят помежду си на още по-силен децибел,увеличиха телевизора си и започнаха да крещят:
                "Така е тука....разберете го", " Така е тука" , "Ти мъжко ако искаш на луди,на луди ше ги напрайш ама нямаш време това е то , ше ти козитуват " , " И на тях ще им се случи,кво толкова говорили сме малко , ми всеки вгига шум " , " Ше ми козирувате всички " ............
                Според мен тези освен че са върли просто селяндури,са алкохолици и кретени взети заедно!
                Одисеята завърши към 3 часа когато най-демонстративно започнаха да си прибират посудата и тракат с каквото им падне по възможност по шумно да става

Сега гледам колата им е отпред спят и пърдят най-вероятно от "кефа" който са си доставили със снощното Шоу!
                Аз обаче им обещавам че няма да толерирам поведението им и следващият път пак ще се обадя в Полюцията!
                Време е да ги глобят
                Born to make me happy

Comment

можеш за тормоз една жалбичка да пуснеш според мен
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

На хората им липсват първите XX години.

Нормален човек поне би имал малко уважение. За тези само глоби и ако трябва да ги приберат в полицията за обяснение
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

Времето ще покаже,но като ги чувам какви са просто най-вероятно още тази вечер ще вдигнат купон на двора

А жалби ще има най-вероятно ... аз снощи мислите си не можех да чуя от тях ...

За жалост обаче простотията е масово явление и ходи главно по хора.
                      Аз на тяхно място доста бих се засрамила и не бих повторила това.
                      Born to make me happy

Comment

Почвате да викате полиция ВСЕКИ път.
                        Те са длъжни да дойдат, и повярвай ми като се разходят 4-5-6 пъти твойте съседи ще им станат любимци.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Тц..викаш 4-5 яки "момченца" Няма да се наложи даже да ги шамаросват Изпробвано е
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
                            Тц..викаш 4-5 яки "момченца" Няма да се наложи даже да ги шамаросват Изпробвано е
                            еи много се кефя така значи, на мен така са ми пращали 4-5 яки момченца и все много се смея

никога незнаеш тези насреща какви са и каква им е бригадата, нали се сещаш =]

представяш ли си те да имат пък 7-8 яки момченца тогава мач ли ше си правите
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Ти пък 'де са обаждаш сега ?Точно пък на 'некви турбо чобани ,както ги описва колежката ,мога си представя 'ква им е бригадата
                              п.п.
                              По принцип не участвам в инициативите ,не ме интересува 'кво ще правят !Искам на мен да ми е добре
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                              X