Известие

Collapse
No announcement yet.

къде е раздела за членове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• къде е раздела за членове

къде е раздела за членове или само аз не го виждам
    браво на админите
    нали знаете че съм критичен , новата визия на мене не ми допада , прилича ми малко
    на ауди на форума
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

може би имаш впредвид раздел "участници"
    а отнсно визията , сигурна съм че на повечето от нас не им харесва, най -вече защото сме свикнали с досегашната, която беше супер оригинална .
    но мисля ,че е въпрос на време да се приведе в по-добър и желан вид форума(все пак това изисква време и работа).а сега е по-важното, че форума отново го има и функционира, което е страхотно няма как да се застраховаме срещу бъдещи недоброжелатели обаче така е , кво сме виновни ,че сме красиви и сме трън в очите им

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
    Втора национална среща на 155

Comment

аз нито "членове на клуба", нито "участници" виждам.
      Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
      Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
      Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
      Alfa Romeo 146 ti

Comment

е може би говорим за различни неща но ще се появи всичко,няма начин да не се появи , мъничко търпение

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

колеги нека дадем шанс на всички, които "копаят" и не спят от 5-7 дена за да тръгне форума и лека полека ще си е всичко ок!!!

с приоритет са функциите да се оправят и след това визията разбира се!

да ценим усилята малко.

не казвам да не сме критични, но да имаме толерантност и разбиране за усилията на тези, които безвъзмездно работят от седмица да съживят любимият ни форум.

ако току що са извадили някого от реанимацията след инсулт например....едва ли първия въпрос към него ще ни бъде ..."абе много ти е кофти грима и маникюра, ще повърна като го гледам"
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Working...
          X