Известие
Collapse
No announcement yet.
ташакус максимус или светъл пример
Collapse
X
-
E нема толко прости люде, ебаси! тия наште управници са тъпи копелета и ние това много добре го знаем, ама и македонските не са назад. един народ сме си колкото и да се правят, това е.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
а ся искам да видя как ше пишат без да ползват думи от нашта съседна държава. големо шоу ша е. вестниците ще трябва да са без текст само снимкиа името на института "косте мисирков" даже няма да го коментирам
Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
няма да е лошо и наще тикви да погледнат сериозно на решението на макетата, напълно подкрепям подобен закон за защита на езика, защото ми писна от мониторинги, импичмънти, то(л)к шоута и тем подобни мийтинги и тийм билдинги. намираме се в българия задължително е да се пише и говори на български!
Comment
-
Първоначално публикувано от mrx Покажи съобщениеняма да е лошо и наще тикви да погледнат сериозно на решението на макетата, напълно подкрепям подобен закон за защита на езика, защото ми писна от мониторинги, импичмънти, то(л)к шоута и тем подобни мийтинги и тийм билдинги. намираме се в българия задължително е да се пише и говори на български!Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
мрежата :d
ако ти е зор де.
подобни изпълнения имат смисъл само ако преди това се прегледат и "узаконят" чуждиците които нямат смислен или лесно използваем превод.
тъпченето на езика с чужди думи които си имат използвани и очевадни аналози само за да изглеждаме по-по-най обаче не е решение също.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
в тази връзка знаете ли как е на македонски "умирай трудно"?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
umri so zor?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
на мен ми писна разни паркетни лъвове и лъвици с претенции без покритие да ме заливат с помия на чужди езици, при все, че не могат матерния си да вкарат в правилна употреба
по тази причина от години не чета вестници, не гледам ТВ, че и радио почти не слушам.
пази, Боже, сляпо да прогледа.
шапка им свалям на братята макета.
у нас липсва подобна смелост.
но пък на думи сме велики.
Comment
-
напълно подкрепям.не само, че не е смешно, а даже е похвално.прави са си хората.
когато в българия се приеме такъв закон няма да сме живи да видим.това е смешното.
и аз не мога да понасям някой да ми говори с чуждици и отгоре на всичко да си мисли, че е мноу пич заради тая негова простотия
п.п. защо не ми излизат главни букви?Last edited by Слав; d.m.y г., 09:00.
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от слав Покажи съобщениенапълно подкрепям.не само, че не е смешно, а даже е похвално.прави са си хората.
когато в българия се приеме такъв закон няма да сме живи да видим.това е смешното.
при нас в закон бяха записани някакви правила за писане , но не помня в закон за рекламата ли беше... беше нещо от рода на - българския надпис да е по-голям от надписа на латиница ...и т.н.
ама кой ти гледа.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment