Известие
Collapse
No announcement yet.
странно лято
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ранобудниче Покажи съобщениетази година морето не ме кефи и ако покараме борд и лятото ще е прекрасно
а щом видяхме и метали да танцуват на чалга онзи ден (на партито) времената наистина са интересниAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
-
мдаа, а преди около 2 седмици температурата на водата в морето край бургас падна рязко от 23 на 12-13 градуса. дължало се на някакво течение... странен феномен.
Comment
-
Хи-хихи аз чакам 2 феномена да дойдат да ме вземат и да ходим към Варна...ще е уникално-да“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениехи-хихи аз чакам 2 феномена да дойдат да ме вземат и да ходим към варна...ще е уникално-даAlfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз пак ще подчертая, че няма нищо по хубаво от лошото време, та няма нищо странно:
Comment
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеАпокалипсиса идва,бегаите
Comment
-
Първоначално публикувано от blade Покажи съобщениекеф ти море, кеф ти планина, какво повече
Comment
Comment