Известие

Collapse
No announcement yet.

Преплуване на Дунава

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Как бе, нали така идват влЪците от Влашко
    е па убаво е, че имаш време да четеш
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Зимата си е моржуване чисто
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        е па убаво е, че имаш време да четеш
        Ей деца ненаиграли се...
        майтапа на страна виждал съм Дунав 2 пъти замръзнал напълно, а ледоход си има всяка зима...и редовно ни къса понтонния мост към острова, та не можем да ходим на лов....
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Така е, майка ми и ляли ми ги имам на снимка от 50и някоя,ама съвсем замръзнал, като поле, не е лед, ами все едно е поле, валяло, трупало и прочее, сега такива зими са рядкост
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
            Ей деца ненаиграли се...
            майтапа на страна виждал съм Дунав 2 пъти замръзнал напълно, а ледоход си има всяка зима...и редовно ни къса понтонния мост към острова, та не можем да ходим на лов....
            Така е и аз съм виждал Дунав замръзнал - има определени участъци където при по сурова зима (да речем зими 1996 и зима 1985 ако не греша) та вълци от Румъния са преминавали в България - ако не греша това са участъците където е по плитко - например участъка под месокомбината и малко нагоре към гребна база, също така участъци до вардимския остров.
            А иначе за преплуването - няма страшно плувате до някоя лодка и като се уморите се хващате за нея и на буксирпоне аз така съм го преплувал. Иначе Дунав си е опасна река ако не познаваш местата на които плуваш. Има места където всичко изглежда нормално и спокойно , а като те засмуче - номера е да задържиш въздуха и да не се шашкаш - дърпа те надоло и навътре , завъртате и ако си хладнокръвен и се отпуснеш те изплюва отгоре след малко(но все пак трябва да си плувец за да се справиш) Подходящо за къпане е участъка Писаните камъни - Паметниците. То и там е преплуването де.
            Иначе има места (Влади Grusaider знае) където както водата ти е до колене - правиш крачка и се оказваш в яма с дълбочина на водата 3 метра. Това ми се е случвало в уастъка между Свилоза и Площадката на АЕЦ Белене
            Last edited by BatVas; d.m.y г., 16:53.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
            X