If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте и привет на всички във Форума. Заслужава ли си във България човек да даде сума си пари за чисто нова Алфа Ромео, която ще се кара из градските и извънградските пътища във България?
Айде с риск да ми скочат ... Ако не си запален Алфист, по-добре не си взимай. За втора ръка не бих се поколебал да кажа на всеки да си вземе, защото с това обезценяване за тези пари едва ли може по-добра кола да си намериш, но нова ... Помисли си добре и разгледай конкурентите на тези цени какво предлагат. Новото а4 примерно е доста добро, а може и по-наджиджана от по-ефтина марка - примерно шкода супърб. Японките не са ми по-вкуса, но те винаги са предлагали доста за парите си.
П.С. Става въпрос за 159. 147 в момента е в края на производството си и на супер цена. Жалко че не съм аз пред тази дилема да видя на една 159Ти какво и е , а конкурентите ги оставям на по-разумните. )
Ако имаш възможност да я купиш без да затъваш в кредити и да я поддържаш си струва, иначе става - на свинче звънче.
Повечето нови автомобили в класа си са на едно дередже като качество, та тия опасения ги забрави.
Всичко опира до стандарта който можеш да поддържаш... новата кола си е скъпо удоволствие за нашите условия.
Иначе аз лично за нашите пътища бих си взел Crosswagon Q4
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Ако имаш възможност да я купиш без да затъваш в кредити и да я поддържаш си струва, иначе става - на свинче звънче.
Повечето нови автомобили в класа си са на едно дередже като качество, та тия опасения ги забрави.
Всичко опира до стандарта който можеш да поддържаш... новата кола си е скъпо удоволствие за нашите условия.
Иначе аз лично за нашите пътища бих си взел Crosswagon Q4
Има 2 или 3 "малко употребявани" продавани от представителството но и цената и поддръжката им ми идва много.
Иначе модела го спряха да... надяваме се да е заради миграция към база от 159.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
предвид сервизното обслужване в България на всички марки коли... не мисля че е разумно да се взима каквато и да е нова кола
така и не се намери някой, който да е похвалил гаранционен сервиз
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
предвид сервизното обслужване в България на всички марки коли... не мисля че е разумно да се взима каквато и да е нова кола
ау, единя от вагените някой беше натиснал вратата едната и съм го водил вече 6 пъти да оправят прозореца... секи път ми губят по 3-4 часа и се разкача след 2 дена.... сега пак ще трябва да я водя... абе.. какво да кажа......идиоти навсякъде има..
Ми тогава значи аз съм първия вече. Момчета вижте какво цялата работа е такава, че си купих преди 12 месеца чисто нова Киа Сийд от Шоу Рума на Киа Моторс България където се намира в "Студентски град" в София. И сега нещо започнах много да съжелявам, защо не си купих една 147 Алфета та ме е много яд! Все пак не става дума за ФИАТ! Със Сийда нямам до сега кой знай какви проблеми, но така като Ви слушам и нещо започвам да се отдръпвам и почвам да си мисля, че вероятно не съм сгрешил в избора си. Но при това положение следващата ми чисто нова кола няма да бъде Алфа Ромео за Ауди не знам, но по-скоро се замислям за БМВ 3-та серия. Мисля, че никак няма да е зле.
Ми тогава значи аз съм първия вече. Момчета вижте какво цялата работа е такава, че си купих преди 12 месеца чисто нова Киа Сийд от Шоу Рума на Киа Моторс България където се намира в "Студентски град" в София. И сега нещо започнах много да съжелявам, защо не си купих една 147 Алфета та ме е много яд! Все пак не става дума за ФИАТ! Със Сийда нямам до сега кой знай какви проблеми, но така като Ви слушам и нещо започвам да се отдръпвам и почвам да си мисля, че вероятно не съм сгрешил в избора си. Но при това положение следващата ми чисто нова кола няма да бъде Алфа Ромео за Ауди не знам, но по-скоро се замислям за БМВ 3-та серия. Мисля, че никак няма да е зле.
Е върви го обясни за БМВ на колегата ми където заради смяна на стъкло в Камор Ауто на БМВ 5-ца 530д - 2006 година купувано от тях. Объркали нещо токовете , изгорили някакви неща , сменили ги - пали и след 10 метра колата гасне и сега втора седмица от Камор не могат да му кажат какво и има на колата.
А за Кия мисля че Сийд е по добре от предните им модели - ама предните не ме очароват (понеже службата ми е купила 30-40 Кия 12 бр Сефия2 и останалите Черато ами дори чисто нова като карам не се държи и не върви като старата ми Алфа - просто нещо за предвижване с което да стигна до някъде, а с алфата ми тръгвам на път и дори съжалявам че пристигам а ми се кара още
виж сега, всичко е до късмета със сервиза... и до самия сервиз.. за милано моторс немога да ти кажа нищо , защото просто не съм купувал от тях кола ,ще видим след някой друг месец как ще се представят
от друга стрна амного зависи и от самия град.. в София примерно на VW сервизите са мнооого по добри от тези в Бургас принципно....
вече не говорим за издръжливост на колата, а за обслужване
До колкото съм разсъждавал по таз дилема, май най си заслужва да вземеш 2-3-4 годишна, запазена кола, която както и да го гледаш, ако не е карана душмански от банда главорези ще е почти като нова. Ще са и отстранени гаранционно детските болести и дефекти при сглобявания и т.н. НО все пак е възможно да я вземеш и да почне да се чупи всичко, така че, който го е страх от мечки да не си купува кола, ни нова, ни стара.
Comment