Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Здравейте и привет на всички във Форума. Заслужава ли си във България човек да даде сума си пари за чисто нова Алфа Ромео, която ще се кара из градските и извънградските пътища във България?

Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

какво значи заслужава ли си ?

а иначе, ти иди в шоу руума и ще решиш точно за 5 минути дали си заслужава

я така решихме
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Айде с риск да ми скочат ... Ако не си запален Алфист, по-добре не си взимай. За втора ръка не бих се поколебал да кажа на всеки да си вземе, защото с това обезценяване за тези пари едва ли може по-добра кола да си намериш, но нова ... Помисли си добре и разгледай конкурентите на тези цени какво предлагат. Новото а4 примерно е доста добро, а може и по-наджиджана от по-ефтина марка - примерно шкода супърб. Японките не са ми по-вкуса, но те винаги са предлагали доста за парите си.

П.С. Става въпрос за 159. 147 в момента е в края на производството си и на супер цена. Жалко че не съм аз пред тази дилема да видя на една 159Ти какво и е , а конкурентите ги оставям на по-разумните. )
      Alfa Romeo 156 1.8 TwinSpark 1998

Comment

Не. Ама то най-големия кеф е да харчиш пари за неща които не си струват.
        Last edited by code; d.m.y г., 09:52.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ако имаш възможност да я купиш без да затъваш в кредити и да я поддържаш си струва, иначе става - на свинче звънче.
          Повечето нови автомобили в класа си са на едно дередже като качество, та тия опасения ги забрави.
          Всичко опира до стандарта който можеш да поддържаш... новата кола си е скъпо удоволствие за нашите условия.
          Иначе аз лично за нашите пътища бих си взел Crosswagon Q4
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Ако имаш възможност да я купиш без да затъваш в кредити и да я поддържаш си струва, иначе става - на свинче звънче.
            Повечето нови автомобили в класа си са на едно дередже като качество, та тия опасения ги забрави.
            Всичко опира до стандарта който можеш да поддържаш... новата кола си е скъпо удоволствие за нашите условия.
            Иначе аз лично за нашите пътища бих си взел Crosswagon Q4
            май не го продават вече
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Има 2 или 3 "малко употребявани" продавани от представителството но и цената и поддръжката им ми идва много.
              Иначе модела го спряха да... надяваме се да е заради миграция към база от 159.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

предвид сервизното обслужване в България на всички марки коли... не мисля че е разумно да се взима каквато и да е нова кола
                така и не се намери някой, който да е похвалил гаранционен сервиз
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Алфа не, друга може
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                    предвид сервизното обслужване в България на всички марки коли... не мисля че е разумно да се взима каквато и да е нова кола
                    ау, единя от вагените някой беше натиснал вратата едната и съм го водил вече 6 пъти да оправят прозореца... секи път ми губят по 3-4 часа и се разкача след 2 дена.... сега пак ще трябва да я водя... абе.. какво да кажа......идиоти навсякъде има..
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      Ми тогава значи аз съм първия вече. Момчета вижте какво цялата работа е такава, че си купих преди 12 месеца чисто нова Киа Сийд от Шоу Рума на Киа Моторс България където се намира в "Студентски град" в София. И сега нещо започнах много да съжелявам, защо не си купих една 147 Алфета та ме е много яд! Все пак не става дума за ФИАТ! Със Сийда нямам до сега кой знай какви проблеми, но така като Ви слушам и нещо започвам да се отдръпвам и почвам да си мисля, че вероятно не съм сгрешил в избора си. Но при това положение следващата ми чисто нова кола няма да бъде Алфа Ромео за Ауди не знам, но по-скоро се замислям за БМВ 3-та серия. Мисля, че никак няма да е зле.
                      Last edited by Gran_Turismo; d.m.y г., 01:22.
                      Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
                        Ми тогава значи аз съм първия вече. Момчета вижте какво цялата работа е такава, че си купих преди 12 месеца чисто нова Киа Сийд от Шоу Рума на Киа Моторс България където се намира в "Студентски град" в София. И сега нещо започнах много да съжелявам, защо не си купих една 147 Алфета та ме е много яд! Все пак не става дума за ФИАТ! Със Сийда нямам до сега кой знай какви проблеми, но така като Ви слушам и нещо започвам да се отдръпвам и почвам да си мисля, че вероятно не съм сгрешил в избора си. Но при това положение следващата ми чисто нова кола няма да бъде Алфа Ромео за Ауди не знам, но по-скоро се замислям за БМВ 3-та серия. Мисля, че никак няма да е зле.

Е върви го обясни за БМВ на колегата ми където заради смяна на стъкло в Камор Ауто на БМВ 5-ца 530д - 2006 година купувано от тях. Объркали нещо токовете , изгорили някакви неща , сменили ги - пали и след 10 метра колата гасне и сега втора седмица от Камор не могат да му кажат какво и има на колата.
                        А за Кия мисля че Сийд е по добре от предните им модели - ама предните не ме очароват (понеже службата ми е купила 30-40 Кия 12 бр Сефия2 и останалите Черато ами дори чисто нова като карам не се държи и не върви като старата ми Алфа - просто нещо за предвижване с което да стигна до някъде, а с алфата ми тръгвам на път и дори съжалявам че пристигам а ми се кара още
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

виж сега, всичко е до късмета със сервиза... и до самия сервиз.. за милано моторс немога да ти кажа нищо , защото просто не съм купувал от тях кола ,ще видим след някой друг месец как ще се представят

от друга стрна амного зависи и от самия град.. в София примерно на VW сервизите са мнооого по добри от тези в Бургас принципно....

вече не говорим за издръжливост на колата, а за обслужване
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

До колкото съм разсъждавал по таз дилема, май най си заслужва да вземеш 2-3-4 годишна, запазена кола, която както и да го гледаш, ако не е карана душмански от банда главорези ще е почти като нова. Ще са и отстранени гаранционно детските болести и дефекти при сглобявания и т.н. НО все пак е възможно да я вземеш и да почне да се чупи всичко, така че, който го е страх от мечки да не си купува кола, ни нова, ни стара.
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

Алфа нова не си струва, Киа пък въобще.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X