Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за безжичен рутер D-Link

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря на всички колеги за помоща...вече Ви-Фи не се разпада на 2 минути а си държи стабилно и се кефя. Нека просто да споделя как се оправи мрежата.....Вярно е че настройвах някви МАК адреси, някви филтри но така само го развалих още повече....След това му дадох един здрав reset и конфигурирах наново настройките ( по същия начин както и като го купих)....да ама сега връзката не се разпада .....Майката му е рестарт ...дееба и устройствата....Айде ще почерпя....
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

и аз съм с D-link DIR300 и тк нета уж неможеше да се разпространява през такива у-ва 4е има за отделния комп потребителско има и парола но с рутерчето стана перфектно и си се хваща и на около 30м от рутера то вярно че стеноте са от пласмаса и стериопор де ама все пак го има
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
        и аз съм с D-link DIR300 и тк нета уж неможеше да се разпространява през такива у-ва 4е има за отделния комп потребителско има и парола но с рутерчето стана перфектно и си се хваща и на около 30м от рутера то вярно че стеноте са от пласмаса и стериопор де ама все пак го има
        То при вас е забранено а не че не може. Да не могат талибите да ви точат снимките за тва е забранено

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
          То при вас е забранено а не че не може. Да не могат талибите да ви точат снимките за тва е забранено
          та аз съм на талибанкия нет несъм на тоя които е усигорен от българите аз съм си с лапа и нета в спалното(леглото)
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
          www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Working...
          X