Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой, какво управлява, освен лек автомобил :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

кецове адидас модел 2007 , нископрофилни подметки , такщън контрол , абс
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Пляс пляс педалите воднои колело...и аз съм от байк феновете, колелото му е майката макар, че напослвдък су го позабравил : инак всио що е на колела и има волан
      Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
      FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
      sigpic

Comment

какви колела карате и как ги карате? аз яко екстремизъм в Софията със XC колело, леко и с класически за планинско колело дизайн. За изкачвания в планината се води по принцип.
        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Аз карам картинг от време на време, мисля че за ниво любител съм горе долу добър, пишат ме от време на време в списанието под чието шефство се провежда тоя шампионат, и мисля че ми действа достатъчно добре и разпускащо.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

скоро не ми се е случвало поради простата причина че нямам време но много секефя на блеидове (ролери) на кУлУлотУ също от време на време А бих се пробвал и на парапланер
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

Колело, Каяк, Кънки /зимни/,Кон - всичко с "к" карам
              Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Малко ме е срам но освен автомобил карам и Форд 1991г.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

АЗЛК-412-преди доста време
                  Форд Ескорт-умря
                  Фиат Мареа-еххх
                  Служебно:
                  БМП-1п
                  БМП-23
                  БТР-60пб
                  БТР-60пб-мд1-сега
                  БРДМ
                  НАМАР-сега
                  и любимката ми:
                  АЛФА 146
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                  www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Много рядко карам колело.
                    Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                    http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                      Малко ме е срам но освен автомобил карам и Форд 1991г.
                      стига а хора, тези категории които ги създавате а не определяте вече звучат смешно-карал форд а не кола,е кво е форда,кола много преди алфата да стане мечта за някого да я произведе форда вече беше реалност,стига плюнки по тази или онази марка,можем да сравняваме но не и да съдим или иронизираме продукта на някой творец от когото се възползваме и ни е срам да го признаем.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                        кво е форда,кола много преди алфата да стане мечта за някого да я произведе форда вече беше реалност,с.
                        тука каза една голяма тъпня, оти чичо х. форд си е свалял шапката като е видел алфа да минава

оно не стаа само со дращане из форумите
                        трева си и малце поне да се чете тук таме на места
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

а аз вече си имам и камионче

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            тука каза една голяма тъпня, оти чичо х. форд си е свалял шапката като е видел алфа да минава

НЕзнам дали е тъпня или не но е ФАКТ, че форд е основана 3 години преди алфа ромео, а именно през 1903 г. а компанията, която по късно става алфа ромео е основана през 1906 г.!!

Верно трябва да се чете!
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              НЕзнам дали е тъпня или не но е ФАКТ, че форд е основана 3 години преди алфа ромео, а именно през 1903 г. а компанията, която по късно става алфа ромео е основана през 1906 г.!!

Верно трябва да се чете!
                              йес бейби
                              само дето до ся никой не е свалял шапка като е виждал форд

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

Абсолютно съм съгласен с търтею
                                @galinves71 справка подписа ми - един цитат на реплика на Уважания Хенри Форд
                                "Every time i see an ALFA ROMEO go by i tip my hat" - Henry Ford

А иначе по темата : има ли колела независимо 2 , 4 или 18 качвам се и карам па ако ще каруца или картинг да е
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X