If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма рекорд по БТВ казаха, че кръвната проба е отчела 3.50 промила и че дрегера на полицаите бил верен (да бе да)
Ако имаш представа от дрегери ще разбереш, че е верен!!!
Просто и от 20 грама алкохол ако духнеш веднага ще отчете над 2 промила, а пък кръвната проба ще покаже че нямаш и 0,5. Затова се дават кръвните проби.
Мой приятел така пострада. Пи една бира спират го показва 1.3 промила дрегера, но кръвната проба показа 0.4 и всичко си беше наред.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Ако имаш представа от дрегери ще разбереш, че е верен!!!
Просто и от 20 грама алкохол ако духнеш веднага ще отчете над 2 промила, а пък кръвната проба ще покаже че нямаш и 0,5. Затова се дават кръвните проби.
Мой приятел така пострада. Пи една бира спират го показва 1.3 промила дрегера, но кръвната проба показа 0.4 и всичко си беше наред.
Затова поне 15 минути от последната глътка трябва да минат, за да не се поставят неверни рекорди...
Рекордните 8,15 промила паднаха до 3.53
3,53 промила алкохол е показала кръвната проба на 25-годишния Кадир Садън от с. Нова Махала, чийто тест с дрегер отчете 8,15 промила и резултатът веднага бе отчетен като национален рекорд.
Младият мъж от велинградското село беше задържан преди няколко дни, след като много пиян блъсна два паркирани автомобила и изпадна в безсъзнание до собственото си БМВ. Тогава от полицията обявиха, че той е шофирал със супервисоката концентрация на алкохол, която според лекарите е смъртоносна.
Кръвното изследване обаче опроверга полицията. Резултатите от пробата, направена в лаборатория в Пловдив, ще влязат като доказателство в папката на делото срещу Кадир, съобщи за Дарик радио говорителят на ОДП-Пазарджик Мирослав Стоянов. Разликата от близо 5 промила се дължи на моментното състояние на водача, който е приел концентриран алкохол 10-15 минути преди теста с дрегер, обясни Стоянов. Според него няма грешка в полицейския дрегер, но показанията му се влияят от степента на усвояване на приетия алкохол от организма на водача. Затова и меродавни са кръвните изследвания.
Пред полицаите от РПУ–Пещера и пред лекарите, които са спасявали 25-годишния шофьор, той давал различни версии за вида и количеството на изпития от него алкохол. Пред едните твърдял, че е изпил 2 каси бира за 24 часа, а пред другите – че е пресушил 2 бутилки водка и ракия.
Каквато и да е истината, до 5 години затвор заплашват този път Кадир Садън, на когото книжката вече е отнемана преди 2 години за шофиране в пияно състояние. Той ще бъде съден по бързото производство за причиняване на катастрофа след употреба на алкохол.
Това ако беше в нормална държава вече да си излежава присъдата
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Тоя не е от наще ... некфи си 3 промила . Мисля да напазарувам един такъф уред , и след всяка среща да се замерваме , така и така спряхме да се гоним с колите
Тоя не е от наще ... некфи си 3 промила . Мисля да напазарувам един такъф уред , и след всяка среща да се замерваме , така и така спряхме да се гоним с колите
То май навсякъде стана така .. Някои хора дори почнаха да идват без коли на среща , че да могат да се напият
То май навсякъде стана така .. Някои хора дори почнаха да идват без коли на среща , че да могат да се напият
в пипълсот има такава практика от край време. А даже и в студентски още, га се събирахме.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
ако това което е отчел дрегера е вярно то този човек имунната му система,щитовидна жлеза,анатомия и други жизнено важни фактори и органи неса на земнороден човек.значи митът за ЕНЛ и чуждопланетяни е верен
Искам да разкажа нещо ,което на мен ми се случи преди година.
Аз ,един приятел и две ........каки ,отиваме в Брилянтин .Ок ,всико е как си треа, но сервитьорката там ми е ...по близка позната и ми брои пиенето,още повече знае аз как пия и какво правя след това. Та по нейни думи ,изпивам 800 грама водка( 8 големи,както ги водят вече и на повечето места)... от там ние четиримата си тръгваме,защото решихме ,че в текила има по голям купон . Знаете къде е блрилянтин,знаете и текила къде е - 400 метра ,не повече. Отиваме ние в текила , и пред самата дискотека ме спира патрул на пето районно.
- Пил ли си -ме питат те
- Достатъчно -отговарям аз... вадят дрегер ,мундщук и проба ще взимали... ок
Духам аз и кво става.... 0.02 на дисплея
Викам - това не може да е вярно ,ама втори път не духам. Има закон ,който защитава тествания .Втората проба ,дори да беше над 1.2 ,както трябваше да съдим по изпитото от мен ,пак ме се взима под внимание в съда "ПО-БЛАГОПРИЯТНИЯ ЗА ОБВИНЯЕМИЯ РЕЗУЛТАТ".... както е всъщност и не само за алкохола. както и да е , убихме се в текила, а тия куки стоят отпред и чакалят. Виждат ме ,тамън паля и хоп ,единия на прозореца ,аре пак дрегер ,2.1 ..... тогава кво става.. единия ми изблъска от седалката ,качи се в колата (тогава бях с аудито си 2.6 V6 automat) закара ме до нас ( живея точно до пето районно) паркираха колата върнаха ми ключовете и полицая каза: - А сега за услугата дължиш 50 лева.
.... дадох им ги аз ( бях пркалено мотан ,за да споря ) и се прибрах
Друг случай... тръгвам си от Квартал изток ,където живее приятелка моя ,изпил само едно малко уиски. На 4 -ти километър ме спират ,проба с дрегжер ми отчете 1.5 промила ,а кажете ми това какво е ....
Естествено съд ,адвокат,прокурор ,дрън дрън , и накрая ме оправдаха ,защото (тогава разбрах)дрегера минавал на сверка всеки 6 месеца,а този дрегер не бил минавал 2 години и половина представете си щастието ми
имаше куп врътки преди,отказваш проба с"АЛКОТЕСТ" ,както и кръв и ,ти пишат акт за неподчинение на служебно разпореждане. Сега се изхитриха и откажеш ли проба ,автоматично книжката на трупчета за 6 мес ,до 1 година(.....) Аз обаче съм си същия .. К`1ВО ШЕ МИ ЗЕМАТ ????? големия К....Р. Нямам книжка от 2000 година
Comment