Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов Рекорд - 8,15 промила алкохол

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

евала стефане ...
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

евала Стефане, супер си, направо си ми икона
      Last edited by fnt; d.m.y г., 20:35.
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Евала ,не евала ,това е положението ТУК !!!! На кой не му харесва да се кандидатира и да спечели изборите за управник на БГ. Докато такива като правителството ни управляват ,ще има и такива като мен идиоти да си правят к`вото искат !!Аз не се гордея с това ,просто обяснявам какво е положението . Ето например снощи ме спипрат (аз бях в Авеню на бутилка уиски) ,аз не спирам ,какво е отношението на полицията ?????????Какво е ,питам аз ,НИКАКВО, на зоопарка ме спряха ,аз не спрях и не се и опитах да тичам из полето ,продължих с 60 (към нас ..... ни звук ,ни стон !!!!ТОВА НИ Е МВР -то
        Докато има такива като тях ,ще има и такива като мен !Кой не му харесва(с извинение) ,да не среща СА.9998.ВВ нощем
        въпреки че и пиян карам с не повече от 40

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
          Евала ,не евала ,това е положението ТУК !!!! На кой не му харесва да се кандидатира и да спечели изборите за управник на БГ. Докато такива като правителството ни управляват ,ще има и такива като мен идиоти да си правят к`вото искат !!Аз не се гордея с това ,просто обяснявам какво е положението . Ето например снощи ме спипрат (аз бях в Авеню на бутилка уиски) ,аз не спирам ,какво е отношението на полицията ?????????Какво е ,питам аз ,НИКАКВО, на зоопарка ме спряха ,аз не спрях и не се и опитах да тичам из полето ,продължих с 60 (към нас ..... ни звук ,ни стон !!!!ТОВА НИ Е МВР -то
          Докато има такива като тях ,ще има и такива като мен !Кой не му харесва(с извинение) ,да не среща СА.9998.ВВ нощем
          въпреки че и пиян карам с не повече от 40
          готин си бре брато,само 1 ми сподели ,имаш ли си челяд,и ако си имаш излазят ли из друмища широки или си ги запортил у дома да не би да ги срещне някой от твоята конкуренция(по даянене говоря)щот тогава ......?
          p.s.м/у другото ,гледам в друга тема си писал за дупките по пътищата,ами след 8 водки те срещне някаква си такава дупка и насреща ти човек кво праиш?е кво моиш да напраиш то след 8 водки няа кво да праиш бам и ай,жълта хроника
          Last edited by galinves71; d.m.y г., 22:19.

Comment

мисълта ми беше ,че докато корупцията е на такова високо ниво и ,също така толкова евтино минаваме между капките ,ще има и такива като мен.
            Челяд нямам ,а и за момента и не мисля да имам.
            колкото до пиянството уне мисля ,че едно малко уиски ме прави пиян ,въпреки дрегера,както и че 8 водки не ме правят ,отново въпреки дрегера. С това само изразих колко е неточно това средство алкотест.
            Не ми се сл,чва всеки ден (нощ) да правя подобни неща,но ми се е случвало. Да ,признавам ,но се случва в махалата,където ми се налага да се прибера от едната пряка на другата(единични случаи са,когато карам от майната си до нас и,то само ,щото не ща да си зарежа колата ,та да ми я разколачат там некви си ). А и в последно време ,работата така ме е затрупала ,че нямам време да си запаля колата ,камо ли да пия едно ,или две. Случва се на 2 месеца по веднъж ,затова му отпускам края
            и пак казвам ,докато има полиция струваща 20-30-50 лева ,ще има и такива безотговорници като мен. Тъжно ,но факт
            Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 05:13.

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Каква забава си направих с едни куки дето ме спряха нощем, и преди да ме накарат да духна дрегера си пръснах яко от едно Деним-че в устата - дрегера изпищя с 9.6 - куките щяха да паднат - иначе аз абсолютно адекватен, мириша не на джибри а на готино, втория път ми показа към 7 и нещо, и така на показания 2 и половина те се отказаха и ме пуснаха......умрях от кеф......
              Искам да разкажа нещо ,което на мен ми се случи преди година.
              Аз ,един приятел и две ........каки ,отиваме в Брилянтин .Ок ,всико е как си треа, но сервитьорката там ми е ...по близка позната и ми брои пиенето,още повече знае аз как пия и какво правя след това. Та по нейни думи ,изпивам 800 грама водка( 8 големи,както ги водят вече и на повечето места)... от там ние четиримата си тръгваме,защото решихме ,че в текила има по голям купон . Знаете къде е блрилянтин,знаете и текила къде е - 400 метра ,не повече. Отиваме ние в текила , и пред самата дискотека ме спира патрул на пето районно.
              - Пил ли си -ме питат те
              - Достатъчно -отговарям аз... вадят дрегер ,мундщук и проба ще взимали... ок
              Духам аз и кво става.... 0.02 на дисплея
              Викам - това не може да е вярно ,ама втори път не духам. Има закон ,който защитава тествания .Втората проба ,дори да беше над 1.2 ,както трябваше да съдим по изпитото от мен ,пак ме се взима под внимание в съда "ПО-БЛАГОПРИЯТНИЯ ЗА ОБВИНЯЕМИЯ РЕЗУЛТАТ".... както е всъщност и не само за алкохола. както и да е , убихме се в текила, а тия куки стоят отпред и чакалят. Виждат ме ,тамън паля и хоп ,единия на прозореца ,аре пак дрегер ,2.1 ..... тогава кво става.. единия ми изблъска от седалката ,качи се в колата (тогава бях с аудито си 2.6 V6 automat) закара ме до нас ( живея точно до пето районно) паркираха колата върнаха ми ключовете и полицая каза: - А сега за услугата дължиш 50 лева.
              .... дадох им ги аз ( бях пркалено мотан ,за да споря ) и се прибрах

Друг случай... тръгвам си от Квартал изток ,където живее приятелка моя ,изпил само едно малко уиски. На 4 -ти километър ме спират ,проба с дрегжер ми отчете 1.5 промила ,а кажете ми това какво е ....
              Естествено съд ,адвокат,прокурор ,дрън дрън , и накрая ме оправдаха ,защото (тогава разбрах)дрегера минавал на сверка всеки 6 месеца,а този дрегер не бил минавал 2 години и половина представете си щастието ми

имаше куп врътки преди,отказваш проба с"АЛКОТЕСТ" ,както и кръв и ,ти пишат акт за неподчинение на служебно разпореждане. Сега се изхитриха и откажеш ли проба ,автоматично книжката на трупчета за 6 мес ,до 1 година(.....) Аз обаче съм си същия .. К`1ВО ШЕ МИ ЗЕМАТ ????? големия К....Р. Нямам книжка от 2000 година

Аз не съм съдник, аз също съм се качвал на пет джина преди 9 години, въпреки че вече от 8 не пия повече от пет големи на година, но все пак това не е готино, независимо че караш с 40, ако някой те натресе, това че си с 40 не те топли....отделен е въпроса че нямаш от 2000 книжка, и няма какво да ти вземат.....аз имам 2, но все пак не е това въпроса.....иначе харесвам това че нямаш проблеми с това да седнеш и да напишеш за себе си - "Ето това съм аз, така го правя" -
              Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 21:53.
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

мерси ферарист. Не вижодам смисъл да се прави човек на такъв ,какъвто не е.Да ,аз признавам грешките си ,неразумните решения,що тогава другите не си ги признават също. Или никой никога през живота си не е шофирал пил ?!?.... имам много познати и,от тях един единствен не кара дори и след една бира.Евала му правя на момичето,това е достойно за уважение. Но от 1000 шофьора,990 поне един път са карали пили. Кво лошо има да си признаеш

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Мисля, че темата се изчерпа.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Oлеле кви пичове е родила нашата татковина

Челяд нямам ,а и за момента и не мисля да имам.
                    Ма и по-добре трябва по-малко да сте тия готините. Никво размножаване!
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                      X