If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Когато се движиш по вдлъбната вертикална крива се получава подобен ефект- ускорително движение по насрещен наклон, но това е в случай,че се движиш. Щом от спряно положение е тръгнала значи е зрителна измама най-вероятно.....или не си взел правилните хапчета
Варненската магистрала е такава странна. Уж се движиш по прав път а колата умалява. Па то ти се каваш по баир, но пътя изглежда идеално прав без наклони и баири. И към Шумен пак има една права такавадето лъже окото. Поне там съм ги збелязвал тия неща.
Абе и на хемус има такива места.
Едно време съм се лъгал.
Гледам я какво хубаво нанадолнище ,я да се пусна по инерция - а тя колата почва да спира в момента в който освободя от скорост.
Има едно такова място на Хемус - май след втория тунел в посока Варна се пада - изглежда нанагорнище, а като пуснеш по инерция набира скорост.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
не се ебавайте с човека .....всеки ден спирам на един светофар който е на баир. Има си наклон според моите очи поне 15 %....Да , хубаво, но колата стои на този наклон без спирачка и не мърда..а трябва яко да върви назад......Не знам, мислех, че нещо не съм добре......ама като прочетох тук и ..не съм единствен
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Comment