Известие

Collapse
No announcement yet.

Към Хакерите :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Към Хакерите :)

След като преинсталирах уиндоус и немога директно да си пусна някоя песен на Уиндоус медиа плеър - с 2 кликвания върху песента не се активира
    трябва да дам десен бутон - опън уит и т.н. , а е активирано да се зареждат директно с медиа плеър
    Alfa156 Against All

Дай на Уиндоус Медиа Плеъра да отваря файлове мп3....в настройките чекни файловите асоциации

П.С разкарай тоя Уиндоус Медиа Плеър и си сложи един Уинамп....
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Ако ме пита мене да махне тоя уиндоус ама тва е друга бира...

Иначе освен че може да промениш файловите асоциации през настройките на медия плеър можеш и да дадеш един път опен уит и там има една цъкалка да запомни с коя програма го отваряш сега и винаги да ползва нея...

Иначе наистина е по добре да минеш на друг плеър...
      Добър избор е за музика WinAmp (както каза колегата)
      и за аудио и видео GOM player
      Не става само с Алфа, требе и акъл...
      Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
      Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

тия неща са ми ясни - направил съм ги ,но не реагира ... всички мп3-ки са с иконката на media player и неще да се отваря с кликване ,като сменя от опциите на друг плеър се отварят .... с тоя неще
        Alfa156 Against All

Comment

от windows explorer отваряш Tools -> Folder options -> File Types -> посочваш mp3 и след това натискаш change, там си избраш Winamp -> OK

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

или най лесно
            десен бутон в/у Мр3 properties -> change ->избираш си плеара който искаш да ти свири мр3 ... маркираш ок и като пуснеш мр3 ша тръгва с избрания плеар
            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Родна реч, омайна сладка
              Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

За да не пускам нова тема , имам въпрос :
                От вчера лап топа ми не ще да се връзва към нета .WI-FI то пиш е ,че е изключено. когато го отворя изписва това " The dell wireless WHAN Card is still disabled=Slode the Wireless ON/OFF switch to enable it. " Но след като се опитам да включа уай фи то ми излиза следния надпис (Ей много треа пиша сега ) "windous cannot configure this wireless connection. If you have enabled another program to manage this wireless connection use that software.If you want windous to configure this wireless connection, start the wireless zero configuration(WZC) service. FOR INFORMATION about starting the WZC service see article 871122 in the microsoft knowledge base on the microsoft .com"
                Да ама проблема е ,че лаптопа е Делл inspiron 1525 оригинално с Виста,а ,аз му качих ХР про. Някой ще ми каже ли какво да направя

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Имаш друга програма, която менаджира Wireless картата инсталирана Dell Wireless tool или нещо си такова беше. Виж в програм файлс нещата, които започват с Dell и там ще е някъде тъпия инструмент за менажиране и си настрой мрежата през него или просто го изключи и ползвай вградените в Windows средства за това.
                  Last edited by georgyg; d.m.y г., 15:32.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

много благодаря на колегата ,проверих всичко и ,случайно намерих от страни на лаптопа едно копченце с надпис "No INDIANS" те тва се оказа ,че имало он и офф тоя тъпак

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                      много благодаря на колегата ,проверих всичко и ,случайно намерих от страни на лаптопа едно копченце с надпис "No INDIANS" те тва се оказа ,че имало он и офф тоя тъпак
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Opel Astra J GTC

Comment

чи то това е елементарно ...чак пак за хакери

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Хакери, Ламери то все тая

Както се казва RTFM
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                            Всички лаптопи го имат, на отделен бутон или функционалния + някой F клавиш.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщение
                              чи то това е елементарно ...чак пак за хакери
                              нали -елементарно -
                              Айде обясни ми като много знаеш как да го оправя ...!?... преинсталирах MediaPlayer и промяна нямаше ...... не се пускаше с "double click" директно песента ...като покажа на MP3-ката пътя към друга програма(BS-Player;WInAMP;MV2 player) се отваря с двойно кликване върку дадената песен това е елементарно познание "Това го знае Всяко Хлапе", НО с WindowsMediaPlayer не става ......... всички ми обяснявате какво трябва да направя ,за да ми се отваря директно песента ,но никой не разбра същността на проблема,че с тая програма НЕЩЕ ....... ЗАЩО НЕЩЕ АДЖЕБА - отговор за решението !?
                              Alfa156 Against All

Comment

Working...
                              X