Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв дигитален фотоапарат около 200лв?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв дигитален фотоапарат около 200лв?

Колеги някой занимава ли се с такъв вид техника, да даде някакъв съвет поне Гледам в Техномаркет има десетина модела на цена 199лв, марките са Samsung, Panasonic, Nikon, Olympus... Мегапикселите не ме интересуват толкова, колкото да правят сравнително добри клипчета със звук... Благодаря на отзовалите се
    Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
    Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
    Thank you, VFTI, thank you!

за клипчета - по-дорбе се ориентирай към видео камера
    фотоапаратите не са добри във видеото, както и видеокамерите не са добри в снимките
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
      за клипчета - по-дорбе се ориентирай към видео камера
      фотоапаратите не са добри във видеото, както и видеокамерите не са добри в снимките
      Това ми е ясно, но все пак сигурно има разлика в кадрите и качеството в различните модели... Целта на клипчетата ще бъде да се разбере какво се случва всъщност, а не с 15ФПС и накъсващ звук... Качество на клипчето ми е достатъчно да си позная мутрата после

Comment

зимай панасоника и да не ти пука
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

за тези условия вече всички трябва да ти вършат работа

не знам в този клас дали имат ограничение за размера на файла, най-добре да нямат, а да зависят само от големината на картата

т.е. харесай си го като фотоапарат, от там нататък всичко е достатъчно
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ето ти още една идея:
            отиваш в магазина харесваш си 5-6 и правиш клипче с всеки един от тях и гледаш кое те устройва и ще ти свърши работа. Ако не ти дадат да на правиш клипчета казваш: "я тогава ми дайте адреса на конкурентите Ви!!!" но не би трябвало да има проблем да си направиш клипчета с всеки един от фотоапаратите

Comment

Колега - ето ти съвсем прясна тема и във Фиат форума:

http://fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=30409&start=0
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщение
                Колеги някой занимава ли се с такъв вид техника, да даде някакъв съвет поне Гледам в Техномаркет има десетина модела на цена 199лв, марките са Samsung, Panasonic, Nikon, Olympus... Мегапикселите не ме интересуват толкова, колкото да правят сравнително добри клипчета със звук... Благодаря на отзовалите се
                Според мен се ориентирай към Панасоник, в ниския ценови клас имад добър баланс цена/качество, лесни са за употреба, малко им е дървена изработката ма стават...
                Виж Алфата ...

Comment

сори че ще съм аз този които ще го каже ама... за 200лв? какви снимки искаш да направиш?
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                    сори че ще съм аз този които ще го каже ама... за 200лв? какви снимки искаш да направиш?
                    Чудех се кога някой ще ми зададе този въпрос... Ами просто снимки, нищо повече - нито имам 8С, нито спя с Анджелина Джоли, та да ми трябват професионални изпълнения... Нуждая се просто от свободата на дигиталните изображения, ако мога така да се изразя

И като гледам май, май Panasonic ще да е, въпреки, че не ми допада като марка, в този сегмент поне на хартия предлага повече от конкуренцията...

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщение
                      ... май Panasonic ще да е, въпреки, че не ми допада като марка, в този сегмент поне на хартия предлага повече от конкуренцията...
                      ...и не само на хартия...
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Колега аз се занимавам с фотография, разбирам ограниченията ти и наистина ако искаш да снимаш туристически, можеш да си намериш апаратче за 200лв. Сред споменатите в първия ти пост марки, липсваше Sony, а те са с много хубава оптика - Cais, не знам дали имат модели, които струват около 200лв, защото аз се интересувам от огледално рефлексни фотоапарати, но ако имат, искрено те съветвам да разгледаш какво предлагат. Майка ми си взе sony доста висок клас преди 2 години, сега струва около 400-500лв, по-добър фотоапарат с такива размери, като изключим 2 модела на Canon не съм срещал
                        П.П. Panasonic също имат много хубава оптика!
                        Last edited by soldier; d.m.y г., 22:25.

Comment

Аз съм за панасоника, обективите са Leica, имат оптична стабилизация и са много добри.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 11:01.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Аз не казвам, че трябва Sony-to просто да го погледне и него. Иначе да, от както панасоник купиха лайка, започнаха да правят доста добри апаратчета.
                            Last edited by soldier; d.m.y г., 22:24.

Comment

айде някой да каже кои са конкретните модели щото така наизуст е малко гадаене...
                              ако се обсъждат марки само е друго... панасоник си е шит, яко нисък клас... но пък конкретния модел може и да става за нещо
                              ама аз съм пристрастен така, че май мнението ми не е миродавно
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                              X