Известие

Collapse
No announcement yet.

Камери във Варна и Бургас?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Камери във Варна и Бургас?

Понеже утре ще пътувам към Приморско и ще мина през Варна, а после през Бургас ще ви помоля да ме насочите къде да внимавам за скоростта си. И къде евентуално чакат патрулките? Доколкото разбрах преди Аспаруховия мост има камера с радар, засега само това знам. Всяка помощ ще е полезна
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

минеш ли Сл. Бряг цялата дистанция я карай в ограниченията защото стоят винаги на различни места - имат 7-8 стандартни, няма как да ти го обясня...

а има и камери на 2-3 места

в самия бургас има само на няколко кръстовища, за скорост има много малко - може би на 1-2 места
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Камери във Варна вече има навсякъде. На всеки изход/вход на града има стълбове от двете страни на плътното съединени над пътя ( като светофар ). На Асп. мост ти препоръчвам да не караш с повече от 60-70 там където са камерите, а те са преди да почне изкачването в посока Аспарухово. И със 120 да минеш пред радар няма гаранция, че ще получиш честитка, но не е здравословно да се пробва
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ти в града при тези задръствания няма да можеш да превишиш скоростта най-вероятно, но имай предвид,че почти всички светофари са екипирани с камери - не минавай на червено. Като хванеш пътя на юг най-добре си намери някой бушон и карай зад него
        Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Мда, и аз останах учуден че във Варна на почти всяко кръстовище в центъра, че и маса други има окичени камери.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

абе то много камери ,ама джигитите май претръпнаха(пак карат като замаяни)....Или ония с глобите не могат да сварят с доставките

Comment

В Бургас и патрулките са с високоскоростни камери свързани към радарите. Може да не те спрат ама ако си с +20км/ч ще получиш картичка. Снимат клип с високо качество като определят всяка кола с каква скорост се е движила. Нали се сещаш някое дупе пердаши с 130 и ти си викаш ей сеа тоя ще ,,обере краставиците" и хубуу спират го ама и всички след него дето се правят на хитри изгарят. За една смяна освен нормалните актове написани на пътя, тези устройства правят и по 60-70 допълнителни с над 20км/ч.

Тъй че внимателно
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
                В Бургас и патрулките са с високоскоростни камери свързани към радарите. Може да не те спрат ама ако си с +20км/ч ще получиш картичка. Снимат клип с високо качество като определят всяка кола с каква скорост се е движила. Нали се сещаш някое дупе пердаши с 130 и ти си викаш ей сеа тоя ще ,,обере краставиците" и хубуу спират го ама и всички след него дето се правят на хитри изгарят. За една смяна освен нормалните актове написани на пътя, тези устройства правят и по 60-70 допълнителни с над 20км/ч.

Тъй че внимателно

благодарско за информацийта !
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                X